BBQ en Salade Catering

Als U niet helemaal in de stemming bent voor een complete barbecue, maar wel iets goeds en lekkers wilt eten. Geen probleem!

Gezonde BBQ salade catering

Wij vervullen al uw wensen zonder dat u ook maar iets hoeft te missen. U kunt net als iedereen genieten van een heerlijke selectie barbecue gerechten, ook al denkt u aan de lijn.
Wij hebben een aantal lichte maaltijden gecombineerd met salades en groente specialiteiten.
U hoeft uw zelf geen beperkingen op te leggen want onze ‘gezonde keuze gerechten’ laten u zien dat een barbecue niet zwaar hoeft te zijn.

Een paar gezonde BBQ catering ideeën:

Kijk eerst even naar de suggesties of vul het formulier op deze pagina in en vraag naar een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.
Wij serveren u in en rond Amsterdam en als de groep groot genoeg is rijden we graag nog een stukje verder.

Echte guacamole

Welk menu met gezonde gerechten is compleet zonder deze Latijnse klassieker? Als de verse avocado’s en tomaten niet genoeg zijn, dan maken de extra uitjes, chili en verse koriander deze dip zeker een van de beste keuzes bij een gezonde barbecue.
Sprenkel er nog wat citroensap over en de heerlijke Guacamole dip is bijna onmisbaar bij elk barbecue menu.

Barbecue gegrilde zalm

Ongeveer de beste, gezonde vis keus, die u kunt maken op de barbecue is zalm. Eerst gegrild op onze barbecue voor die heerlijke grillsmaak en daarna geserveerd met verse dille en olijfolie maakt dit gerecht een heerlijk gezond gerecht dat op elke gezond barbecue menu thuishoort.

Nicoise Salade

Deze klassieke Franse salade is een gerecht op zichzelf. Een nicoise salade heeft alle ingrediënten voor een complete gezonde maaltijd: knapperige sla, verse boontjes, verse tonijn en anchovis worden gecombineerd met tomaat en olijven. Daarna op smaak gebracht met een dressing op basis van extra virgin olijfolie en een hard gekookt ei maakt het geheel Mediterraanse cuisine op zijn best!

Thaise Kokosnoot Chili Garnalen

Dit klassieke Thaise garnalen gerecht is niet zo heet als het klinkt, de kokosnoot melk zorgt voor verkoeling.
Kokosnoot melk hoort in Aziatisch koken en is tegelijkertijd een perfecte vervanging voor zuivel.
De heerlijke smaak van dit gerecht komt van het ruime gebruik van citroengras, chili, verse gember en het broertje van gember: galangal.
Onze BBQ Jumbo garnalen zijn onweerstaanbaar en de saus wordt apart geserveerd, dus neem zoveel saus als u wilt!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.