Buffet lunch catering

De grote groepen waar we in Amsterdam lunch catering voor verzorgen geven ons vaak de opdracht mee dat de lunch er binnen 1 uur op moet zitten. Afhankelijk van de aantallen kiezen we dan meestal voor een lunch in buffet vorm. Ga hier verder voor snel een offerte voor uw lunch catering in de regio Amsterdam.

Opzet lunch catering buffet

Wij of de klant zorgen  voor de beschikbaarheid van een aantal (buffet)tafels waarvandaan we de lunch kunnen uitgeven en wij zorgen er voor dat alles op schaal geleverd wordt. Wij bouwen het buffet op/zetten de schalen met salades, quiches sandwiches, wraps, fruit en sappen klaar.

Lunch catering menu’s voor buffet-stijl lunch

Hieronder een paar typische lunches die we de afgelopen tijd voor onze klanten gemaakt hebben.

Lunch catering menu 1 > ‘Soep en Sandwiches’

Soep

Marokaanse Linzensoep: pittige en stevige Noord Afrikaanse verwensoep op basis van bruine Linzen. Met rode pepers, djinten, citroensap en munt!

Sandwiches

Humus met Harissa (pittig) verse tomaat en rucola op bruin

Zachte en jong vegetarische geitenkaas van Bastiaanse met tomaten tapenade en rucola.

Fruitmand

Banaan, Appel of Sinaasappel

Drank

Appelsap , Perensap, Melk/Karnemelk

Lunch catering menu 2 > ‘Soep en Sandwiches’

Soep

Pompoensoep met gember, sinaasappelsap en rode peper en voor de liefhebbers verse koriander.

Sandwiches

Oude kaas met Salsa Verde, tomaat en Batavia sla

Rundersalami met gegrilde paprika, tomaat en ijsbergsla op wit

Lunch catering menu 3 > ‘Soep en Sandwiches’

Soep

Pompoensoep met gember, sinaasappelsap met beetje rode peper en voor de liefhebbers verse koriander.

Sandwiches

Gerookte Forel met citroenmayonaise, komkommer en tuinkers op wit

Tapas del Sol: tapenade van gegrilde paprika en zongedroogde tomaat met gebakken courgette op bruin

Lunch catering menu 4 > ‘Soep & Salade’

Soep

Wortelsoep met feta en prei ringetjes

Salade

Tabouleh: Arabische bulgursalade met verse munt, paprika, peterselie, wortel, rozijnen en fetakaas. Aangemaakt met extra virgin olijfolie en citroensap

Lunch catering menu 5 > ‘Soep, sandwich & quiche’

Soep

Crèmesoep van knolselderij met grove mosterd

Sandwiches

Gerookte biologische Atlantische zalm op roomkaas met kapertjes, komkommer en citroen op wit.

Quiche

Quiche Lorraine

of

Quiche met geitenkaas en zongedroogde tomaatjes

Groepsgrote bij lunch catering

Bovenstaande lunches verzorgen we doorgaans voor groepen vanaf 80 personen. Kleinere groepen kunnen soms meeliften op het menu van een grote groep. Wilt u de menu’s printen voor intern overleg met uw collega’s? Open dan hier de lunch-cateringmenu’s in PDF:

LunchCateringMenu_Soep-Sandwich_1_230915

LunchCateringMenu_Soep-Sandwich_2_230915

LunchCateringMenu_Soep-Sandwich_ 3_230915

LunchCateringMenu_Soep-Sandwich_4_230915

LunchCateringMenu_Soep-Salade_5_230915

LunchCateringMenu_Soep-Quiche-Sandwich_ 6_230915

Lunch buffet met alles wat er bij nodig is

Bij het verzorgen van lunch catering zorgen we ook voor bordjes,servetten, lepels en indien nodig ander bestek. Als er soep is leveren we een medewerker die zorg draagt voor een snelle en soepele uitgifte van de soep zodat ‘zelfbediening’ geen vertragende factor wordt en het buffet netjes blijft. Groepen tot ongeveer 120 personen kunnen zo snel vanaf 1 buffet bediend worden.

Lunch buffet catering bij grote groepen

Bij grotere groepen (meer dan 150 personen)  bekijken we de situatie en de verwachtingen qua snelheid en lunchtijd en openen we vaak meerdere uitgifte punten om de wachttijden aan het buffet minimaal te houden. Door de jaren heen zijn we steeds beter in geworden en weten we hoe we in een relatief korte tijd een erg lekkere en bijzondere lunch voor een grote groep mensen kunnen uitgeven. . Een catering met een lunch buffet door Zing verzorgt biedt opties voor zowel de traditionele (broodje kaas eter) als voor de meer avontuurlijke eter die van variatie en meer aparte smaken houdt.

Eenvoudige of uitgebreide lunch catering

De meest eenvoudige buffet lunch bestaat bij ons uit soep, sandwiches en appelsap. Afhankelijk van uw budget kunnen we dit catering menu uitbreiden met meerdere lunch opties: meerdere smaken soep, een ruime keuze van zowel vlees, vis en vegetarische sandwiches en een aantal verschillende salades.

 

Voorstel catering lunch buffet

Aan jou de eer om voor een evenement lunch te regelen? Vraag via dit catering-offerte aanvraag formulier snel een voorstel voor een buffet lunch. Hoe meer details je ons mailt hoe beter wij kunnen reageren.

5 Comments

 1. Wij zijn op zoek naar een cateraar voor 2e pinksterdag wat betreft lunch. Het zal hier gaan om een lunch voor 15 personen. Denk hierbij aan verschillende broodjes, sapjes en misschien een salade. Is dit mogelijk bij jullie?

 2. Geachte heer, mevrouw,

  Graag zou ik een voorstel willen ontvangen om op onze vestiging in Amsterdam een originele buffet lunch te verzorgen voor ongeveer 25 personen. Aanleiding zijn nieuwe klanten in Engeland en Canada, dus als jullie daar iets mee kunnen doen zou dat leuk zijn. Het betreft een lunch voor vrijdag a.s. (4 december) (om 12:00 aanvang).
  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Fred

 3. Geachte heer, geachte mevrouw,

  Graag nodig ik u uit om samen met mij te kijken naar de invulling van een project dat wij voor de periode maart – september 2016 in voorbereiding hebben.

  Gedurende deze periode zullen wij 14-16 events voor 80 – 100 personen organiseren, waarvoor wij invulling dienen te geven aan een brunch. Deze brunch wordt aangeboden aan een gemêleerd, internationaal gezelschap.

  Wij zijn op zoek naar een invulling van deze brunch met de volgende uitgangspunten:
  Gevarieerde brunch (“voor ieder wat wils”) met een duidelijke link naar Nederlandse producten; Bijzondere presentatie: een link met een boot, trein of water zou mooi zijn (bv. de elementen van de brunch gerangschikt zodat ze golvend water symboliseren, of gepresenteerd op een plateau dat een boot uitbeeldt); Beperkte handling aan boord: het plateau moet eenvoudig vanuit een koeling op tafel worden gezet. Bij voorkeur dekken wij zelf de tafels in inclusief porselein en kunnen wij de plateaus kant-en-klaar op tafel plaatsen; Separaat van de plateaus kunnen een of twee warme gerechten worden opgenomen, die verwarmd kunnen worden in 2 2/3 ovens of op een gaskookplaat (soepje?); Levering op locatie te Amsterdam-Oost omstreeks 07.00 – 08.00 uur. De plateaus kunnen eventueel worden geretourneerd op dezelfde dag in de middag; Plateaus idealiter per twee personen, zodat we op een tweepersoonstafel één en op een vierpersoonstafel twee plateaus aanbieden; Inhoud van de plateaus kan gedurende het gehele jaar gelijk blijven; Vaste prijs per plateau.
  Mag ik u verzoeken of u op basis van bovenstaande uitgangspunten met ons invulling kunt geven aan deze brunches en u ons een eerste voorstel voor een opzet plus kostenindicatie kunt doen toekomen?

  In afwachting van uw bericht,

  Met vriendelijke groet,
  Luc

 4. Beste,

  Voor een draaidag volgende week ben ik opzoek naar een cateringbedrijf dat bij ons een niet al te ingewikkelde-wel lekkere-warme lunch wilt bezorgen. Het gaat om ongeveer 20 personen en ik heb een budget van 170,- Ik hoor graag wat jullie voor mij kunnen doen! Ook ben ik opzoek naar nog een hapje voor later op de dag, als jullie hier ook een creatieve oplossing voor kunnen verzinnen kan ik daar natuurlijk nog iets extra voor geven. ben erg benieuwd!

  • Beste Ellis,

   Dank voor je aanvraag. Volgende week zijn we dicht voor lunch catering. Ik stuur je aanvraag door naar een aardige collega in Amsterdam die ook lekkere lunches maakt.

   Groet,

   Job

Leave a Reply

Required fields are marked *.