Diner Catering

Kerstdiners

Druk bezig om de catering het Kerstdiner voor je afdeling of bedrijf te regelen? Ga hier direct door naar onze pagina over Kerst catering voor diners en lunches.

Prijzen van onze diner-catering

Catering van diners kan bij ons van lekker en eenvoudig denk soep, salade en quiche tot een zeer luxe 5 gangen ‘sitting dinner’. Alle diners gaan op basis van offerte en meestal met inzet van onze catering crew op locatie. Prijzen gaan dan ook vanaf €15,- per persoon tot €60,- per persoon. Geef je specifieke wensen door voor een offerte op maat via dit catering-offerte formulier.

Mini asperge garnalen salade

Organiseren en wensen van diner catering

Van plan om een diner te organiseren en op zoek naar een ervaring waar je gasten het nog vaak over zullen hebben? Laat je keuze op de koks van Zing Good Food uit Amsterdam vallen en laat ons je helpen om samen met jou voor je gasten het beste menu op basis van de beste locale en biologische ingrediënten op tafel te zetten.

Je wensen voor een diner catering zijn bij ons in goede handen: onze koks hebben ervaring in een zeer ruim aantal keukens, kookstijlen en recepten. Of het nu om een klein etentje gaat in onze kookstudio in de Warmondstraat van een paar vrienden en familie of om 1.000 genodigden voor een congres in de RAI, met ons enthousiaste team regelen we ieder aspect van je diner.

Weet je al precies naar wat voor een soort diner catering je  op zoek bent ? Ga  hieronder direct  verder naar verschillende diner opties:

Catering Thuis Dineren

Catering van Diner Buffeten

Catering van Sitting Dinners

Catering van Walking Dinners

Samen dineren in Amsterdam is een feest met onze catering service.

Terwijl onze koks en bediening alles goed verzorgen hebben jij en je gasten rustig de tijd voor een goed gesprek terwijl je geniet van lekker eten dat met enthousiasme en liefde is klaargemaakt. Samen eten brengt mensen dichter bij elkaar, en helemaal als de gastheer of –vrouw zich voornamelijk op de gasten kan richten.

Dit idee van samen eten en samen delen vind je terug in onze manier van menu’s samenstellen en tafels opmaken. In plaats van alle gerechten op borden op te maken stellen we voor om schalen op lange tafels te zetten zodat (ten minste een deel van) het eten door de gasten aan elkaar kan worden doorgegeven en met elkaar gedeeld kan worden. Hierbij een paar voorbeelden van gedekte tafel menu’s

 • Spaanse Tapas Menu
 • Italiaans Menu
 • Marokkaans en Noord Afrikaanse maaltijd
 • Grieks Mezedes Menu

Diner catering op die manier die past bij de gelegenheid

Samen eten kan aan tafel in de vorm van een sitting dinner en dat past prima bij een zakelijk evenement of een prive feest zoals een bruiloft waar je met een vaste tafelschikking wilt werken. De tegenhanger van zittend dineren is het walking dinner. Dit verloopt vaak een stuk informeler en past goed bij netwerk evenementen. Voor wat kleinschaligere vieringen in privé sfeer kun je ons inhuren voor een diner catering bij je thuis of een kok aan huis. Waar het uiteindelijk allemaal om draait is lekker eten en drinken met een goede service!

3 Comments

 1. Graag zou ik een offerte aanvragen voor een snelle hap tijdens ons afdelingsoverleg. We zijn, zoals hierboven aangegeven, met ongeveer 45 personen. Een ‘drop off’ catering service zou perfect zijn, we hebben geen extra personeel nodig.

  Voorheen bestelden we vaak pizza maar dat wordt een beetje saai! Kunnen jullie ons een voorstel doen van wat er mogelijk is voor dit budget? We hebben een aantal vegetariërs, dus daar ook graag rekening mee houden.

  Mochten jullie nog vragen hebben, neem gerust contact op

 2. Ik zoek een cateraar voor donderdag 20 oktober. Dan heb ik een gezelschap van 90 personen die vanaf ca 17.30 uur avond willen eten en tegelijk, in verschillende ruimtes, willen vergaderen. We zitten in Amsterdam aan de Herengracht. Zou je een offerte voor een driegangenmenu willen doen met soep als vooraf? Het hoofdgerecht moet makkelijk te eten zijn, omdat we ondertussen ook willen vergaderen. Dus geen vis met ingewikkelde graatjes of vlees waar je aan moet kluiven .

 3. Beste heer, mevrouw,

  We zouden graag op vrijdagavond 18 december een cateraar inhuren voor ons personeelsuitje in Amsterdam. We zijn met (waarschijnlijk) 17 mensen.

  We dachten aan een diner in buffetvorm (liefst Aziatische of Marokkaanse keuken). Servies en personeel is niet nodig. Wel graag warmhoudplaten, zodat het eten warm blijft.

  Hebben jullie wellicht een idee voor een menu? Zouden jullie een offerte voor deze catering kunnen sturen?

  Alvast bedankt!

  Vriendelijke groeten,
  Ninelotte Dijk

Leave a Reply

Required fields are marked *.