Liever alle gasten op een vaste plek aan ronde tafels met mooi linnen, ingedekt serviesgoed, glazen van kristal en de gerechten mooi opgemaakt op borden door onze koks? Catering met een sitting dinner geeft je feest sfeer en creert de nodige rust voor goede gesprekken ana tafel.

Het beste sitting dinner in Amsterdam

Samen gaan we aan de slag en creëren we het beste en lekkerste menu. Wil je een 3,4 of 5 gangen diner?  Of hou je van lang tafelen en heb je je zinnen gezet op een 8 gangen diner?  Wat ons betreft geen standaard menu maar samen bepalen wat je wilt qua smaken, presentatie, service en beleving. Wil je dat we ook voor tafels, stoelen en mastiek zorgen? Geen probleem. Super klassiek, hyper modern of alles gestyled volgens de huisstijl van je organisatie? Wij helpen je om het preecies zo vorm te geven als jij of jouw klant het ingedachte heeft.

Stijlvol dineren voor een toegankelijke prijs

Dineren aan tafel met opgemaakte borden met een stijlvolle en moderne presentatie. Je kunt uitgaan van toegankelijke prijzen, verse ingrediënten en een origineel menu wat er gelikt uit ziet. We overleggen over de aanpak, het service niveau (aantal bediening per gast) en het draaiboek. We werken met zowel ervaren evenementenbureaus als met klanten die voor de eerste keer een diner organiseren.

Speciale thema diners

Als je op zoek bent naar een diner voor speciaal thema, product presentatie of in aansluiting op het thema van een evenement leg dan je vraag bij ons neer. Met de culinaire brainstorms van ons team hebben we een bijna onbeperkte originele stroom aan ideeën om je gasten te inspireren en om een heldere vertaalslag van onderwerp, naar menu en catering te maken.

Kijk hier verder voor een paar voorbeelden van sitting dinner menu’s:

3 gangen Sitting Diner

4 gangen Sitting Diner

5 gangen Sitting Diner

6 gangen Sitting Diner

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.