Catering bedrijfsborrel Amsterdam

Of u nu op wekelijks op vrijdag een bedrijfsborrel wilt houden en deze wilt uitbesteden aan een cateraar uit Amsterdam of dat u af en toe een borrel of receptie wilt organiseren vanwege speciale gelegenheden wij hebben een antwoord op al uw borrel, receptie of party vragen.

Catering bedrijfsborrel of levering dranken pakket?

Van Amsterdamse bieren tot Zuid Amerikaanse wijnen. Hollandse mixen of exotische cocktails? Vers geperste sappen en alcohol vrije combinaties of een luxe cocktail bar? Voor alle catering budgetten en borrel-vragen bieden wij opties aan. Dit gaat van een complete service van drankjes, hapjes, catering personeel en materialen tot het afleveren van een drankenpakket en het weer ophalen van de restanten. Vertel ons over uw borrelplannen en wij maken een catering voorstel voor uw feest.

Catering bedrijfsborrel in Amsterdam met hapjes

Als de bedrijfsborrel rond etenstijd loopt is het wel zo aardig om ook wat te eten te serveren. Dat kan door de borrel verder aan te kleden met verrassende en originele hapjes en knabbels. Een vullende soep om de trek te stillen is een relatief goedkope optie? Eenvoudige happen of snacks voor een ‘vette bek’ is OK als het vooral om mannelijke collega’s gaat. Laat ons weten wie er van de partij zijn en wij komen met een passend hapjes menu met zowel warme hapjes als koude hapjes.

7 Comments

 1. wij hebben vrijdag een bedrijfsborrel in Amsterdam
   We zijn even aan het kijken hoe we dat willen doen met drank. Wat zou het kosten om dit door jullie te laten verzorgen. Voor ongeveer 50 personen, van 17:00 – 22:00 ongeveer…
  bier, wijn en fris als drank.

 2. Graag een leuk voorstel het gaat om borrelhapjes voor een borrel van 20.30 tot ca 1 uur voor ongever 75 personen in Amsterdam

 3. We willen voor een vrijdag in November een bedrijfsborrel organiseren voor ca. 200 personen.
  Het gaat om een Family day waarbij zowel collega’s als familie aanwezig zijn.
  Bier en wijn kunnen we zelf voorzien maar wat we graag wel zouden huren / geleverd willen hebben:
  – Wijnglazen
  – Bierglazen
  – 12 statafels

  Warme en Koude hapjes (mix van vegetarisch en vlees – 4 tot 5 hapjes per persoon), qua hapjes zou het gaan om kleine hamburgertjes, kipstukjes, vegetarische hapjes etc.
  Ik verneem graag de mogelijkheden.

 4. Zondag 18 september geven wij een borrel voor 50 man in Amsterdam. We starten rond half 4 – einde rond 18 uur. We zouden graag een gevarieerd aanbod van happen en kleine gerechtjes willen serveren. Zouden jullie hier een voorstel voor willen doen? Mag dus echt een mix van hapjes en kleine gerechtjes zijn. Alvast bedankt!

 5. Graag een voorstel/offerte voor het cateren van koude en evt warme hapjes voor een borrel eind oktober voor ongeveer 75 personen, duur 3 uur.

 6. Kun je me een prijsopgave sturen voor wat simpelere hapjes.
  Is voor ongeveer 50 personen.
  Ik dacht zelf aan kaasjes, worstjes, bitterballen, en misschien iets wat u zelf in gedachte heeft?
  Ik wil ook graag foto’s van de versiering ed.

 7. Wij willen op 17-06-2016 een openingsborrel van een nieuwe locatie van ons houden. Het gaat om ca 50 gasten en zal ongeveer van 16:30 tot 19:00 duren. Het moet dus niet al te uitgebreid. Wat hapjes en wat drank is genoeg.
  Vooral zakelijke relaties.Wellicht kan je mij twee of drie verschillende offertes sturen (b.v. een basis, een uitgebreidere en een luxe) Graag ook alvast levering door jullie en afhalen van glazen etc. in de offerte opnemen.

Leave a Reply

Required fields are marked *.