Biologische Catering

Je organiseert een receptie, diner, feest of ander evenement voor je vrienden, familie, bedrijf of organisatie. Wellicht regel je de catering in Amsterdam voor een personeelsbijeenkomst, vergadering, training of congres voor je vakgroep.  Wat je ook van plan bent te regelen: het is belangrijk is dat de catering goed geregeld is.

Wellicht woon of werk je in Amsterdam of omgeving en vanuit je persoonlijk achtergrond of die van je organisatie kies je bewust voor een cateraar die met biologische ingrediënten werkt. Als dit het geval is dan heeft het concept ‘biologische catering’ weinig uitleg voor je nodig. De vraag is dan niet meer of je wel of geen biologische cateraar kiest maar welke. Als dat het geval is kun je doorklikken naar het offerte formulier om direct offerte aan te vragen.

Kost biologische catering meer?

Mocht je er nog niet uit zijn of het biologisch of reguliere catering wordt dan is het belangrijk om te beseffen dat biologische catering doorgaans meer kost dan gewone catering. Ben je een klant bent die puur op prijs zoekt dan kun je beter gewone cateraars gaan vergelijken.

Ben je opzoek naar kwaliteit en een cateraar die u gerechten maakt die lekker, origineel en met liefde gemaakt zijn dan mag je ons gerust vergelijken met reguliere cateraars die in dezelfde categorie vallen.

De vraag ‘wat kost biologisch me extra’ krijgen we vaak van klanten en is begrijpelijk. Je wilt graag puur en onbespoten eten maar je bent bang om ‘duur’ of ‘duurder’ uit te zijn.  Ons advies: vraag een offerte aan!

Gewoon goede catering in Amsterdam

Vaak krijgen we catering aanvragen die niet perse biologisch geproduceerd hoeven te worden. Als we dat nog niet weten en vragen ‘waarom kies je voor een biologische cateraar?’ krijgen we als antwoord een verbaasd ‘Hoe zo? We zoeken gewoon een goede cateraar!’.

De meeste van onze klanten zijn dan ook gewoon op zoek naar lekkere hapjes, een goede lunch catering of een goed verzorgde diner catering in Amsterdam. Het eten moet lekker zijn, het moet er verzorgt uit zien, de offerte en afspraken moet goed zijn en de service goed en met een glimlach. Als het dan ook nog bio is dan is dat mooi meegenomen. Voor ons dat prima. Wij koken biologisch omdat we zelf eten wat we koken en omdat we fijn vinden als de ingrediënten met respect voor omgeving, dier en mens zijn opgegroeid. Dit is ook de reden waarom we voor die producten waar voor dat kan Fair Trade  kiezen.  Het is toch mooi dat als wij lekker eten de mensen die onze ingrediënten gemaakt hebben er ook van kunnen eten?  Tussen Amsterdam en Brazilië is een flinke afstand maar de keuze van onze inkoop van bananen, chocolade of koffiebonen kan een wereld van verschil maken.

Voor een vrijblijvend voorstel of prijsindicatie voor catering in Amsterdam voor groepen vanaf 30 personen kun je hier het offerte formulier invullen.

One Comment

 1. Hoi,

  Dinsdag 18 februari hebben wij op ons kantoor een co-creatie sessie met zo’n 8 mensen + 2 van ons. Omdat we onder een hoge tijdsdruk werken en veel aan het knippen, plakken, lopen, tekenen zijn zou ik graag een leuke (en natuurlijk bio) lunch willen waarvoor we niet hoeven te zitten. Denk aan kleine sandwiches, hapjes, e.d en goede verse sappen bijvoorbeeld.

  En als het er dan ook nog eens leuk uit zou zien, zonder dat ik daar iets voor hoef te doen zou dat precies zijn wat ik zoek.

  Kortom, kan dat voor 10 personen?
  Zo ja, wat heb ik dan?
  En wat zou het kosten

  We zitten in het centrum (binnenkant 20) van amsterdam.

  Alvast bedankt voor je tijd.

  Fijne dag!

  Nadia

Leave a Reply

Required fields are marked *.