Luxe BBQ Catering in Amsterdam

We verzorgen barbecue catering voor bedrijven en particulieren in Amsterdam met budget voor kwaliteit. Bij ons  geen ‘kant en klaar’ marinades, salades of al gemarineerd vlees van de ‘kiloknaller’. Wij bouwen onze menu’s met verse ingrediënten op en met aandacht voor doordachte recepten en smaak. Alle marinades, rubs, sauzen en salades zijn huisgemaakt door onze koks in onze keuken.

Bekijk hier de lijst met luxe BBQ catering gerechten of bekijk een voorbeeld van een luxe BBQ catering menu met mediterrane en aziatische invloeden. Prijzen voor uw barbecue catering zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal gasten en het gewenste service niveau.

Bekijk hier onze luxe BBQ catering menu’s en aanbod

Ga hieronder direct naar onze 4 meest recente barbecue menus:

BBQ_KipKoe

BBQ_catering_ZalmZwijn

BBQ catering Sucuk menu

biologisch BBQ catering menu

Onze barbecue catering is ideaal om samen met de collega’s van afdeling of bedrijf uit Amsterdam de zomer of lente te vieren. Wij verzorgen in Amsterdam en omgeving uw BBQ-catering van begin tot eind met meer of minder vlees, vis, groentes, salades of vegetarische opties. Geen haastklus maar rustig op smaak gebrachte marinades die met voldoende tijd in het vlees kunnen trekken. Lekkere sausen traditioneel of anders al naar gelang de aard van je collega’s of vrienden.

Geen trek om zelf het vuur op te stoken? Op zoek naar een cateraar uit Amsterdam die snapt dat het bij een goede BBQ catering niet alleen om hamburgers en worst draait? Wij verzorgen met plezier de barbecue catering bij u op kantoor zonder dat u er uw vingers aan hoeft te branden.

Kip spiesjes van kippedij op de houstkool barbecue

Kip spiesjes van kippendij op de houtskool barbecue

Een lekker barbecue-menu met een berg vlees van blije koeien, varkens die door echte modder gerold hebben of met vlees van de vegetarische slager. Sauzen, marinades en sausjes om je vingers bij af te likken. Straks de neiging onderdrukken om de kok het mes op zijn keel zetten om het recept van zijn marinades los te krijgen? Tafels, stoelen, lekkere wijn, koks en assistentie die alles in goede banen leiden. Uw feest regelen begint hier met het aanvragen van een voorstel/offerte voor uw BBQ-catering.

BBQ catering in Amsterdam in verschillende vormen

Sinds de tijd dat onze voorvaderen hebben geleerd om vuur te maken en hierop hun maaltijden te koken hebben wij het in ons bloed om vuurtje te stoken als het etenstijd is. Een mooi ritueel om door te voeren en onze BBQ catering service in Amsterdam leent zich daar goed voor. Wij maken graag het vuur aan om voor uw gasten een mooie BBQ neer te zetten. In het park bij u in de wijk in uw tuin of op de binnenplaats/kantoortuin  van uw bedrijf.

Uw barbecue catering kunnen wij op veel manieren voor u neerzetten hieronder een paar voorbeelden van verschillende barbecue catering concepten die wij verzorgen:

BBQ catering voor echte vleeseters

Geen zin in geneuzel over vegetarisch barbecue opties of speciale menus voor kinderen? Gewoon lekker vlees en lekkere marinades? Ga hier verder voor onze Amsterdamse BBQ catering service voor vleeseters.

BBQ catering service voor kantoren en bedrijven in Amsterdam

In een kleine tuin, op een promenade, in de patio van een kantoor, op uw mega grote dakterras, een parkeer plaats of op uw een Herengracht balkon. U geeft de locatie en wij doen de rest. Lees hier verder over onze speciaal op bedrijven gerichte barbecue catering service in regio Amsterdam. We bekijken samen met u wat er mogelijk is binnen het beschikbare budget, de ruimte, de tijd en de lokatie. Voor ieder kantoor en bedrijf kunnen wij een BBQ menu leveren!

De klassieke BBQ catering

Precies wat u al in u hoofd had toen op zoek ging naar een cateraar voor het verzorgen van uw barbecue feest. Lees hier over de ins en outs van een klassieke vlees, kip en worsten barbecue.

BBQ catering voor bruiloften

Lekker informele manier om jullie bruiloftsfeest in de zomer te vieren. U zorgt voor de Amsterdamse loods aan het water, wei bij de boer in Ransdorp of het afgelegen strandje op plekje aan de Amstel en wij zorgen voor tenten, vuurtjes en lekker Amsterdamse worsten, verrassend lekkere hamburgers. Kortom de complete bruilofts- catering met BBQ en ander eten en drinken.

BBQ Diner Catering in Amsterdam

Wellicht is de gedachte aan de smaak van boven hete kolen tot gegrild vlees geserveerd met gegrilde groente en lekkere salades al genoeg om uw agenda vrij te houden. En natuurlijk is het delen van deze ervaring met het gezelschap van familie, vrienden en collega’s al een feest op zich. Het BBQ diner zoals wij dat met onze Amsterdamse catering service  voor u neerzetten is een andere aanpak waarover u hier verder kunt lezen.

BBQ catering voor kinderen

Wij houden ze zoet terwijl jullie lekker bezig zijn. Van marshmallow tot chipolata- of pittig Noord Afrikaans merguez worstje-worstje ga hier verder om te lezen wat wij aan barbecues voor kinderen kunnen cateren.

BBQ diner catering

Vegetarische BBQ catering

Budget BBQ Catering Amsterdam

BBQ & Salad Catering

Andere  BBQ catering concepten en menus

Een voor u op maat gemaakt barbecue menu passend bij uw speciale wensen heeft onze voorkeur. Neem voor een catering offerte op maat contact met ons op . Uw eigen ideeën en speciale verzoeken voor uw barbecue evenement of feest mag u bij ons neerleggen en natuurlijk mag u ons vragen om ideeën voor uw evenement te bedenken. U kunt ook alvast door onze BBQ catering menus bladeren om te zien wat wij zoal kunnen bieden.

De magie van BBQ voordat catering bestond

In het verleden kwamen onze voorvaderen samen rond een open vuur om zich warm te houden en niet alleen het vlees maar ook de verhalen te delen. Ook vandaag de dag is er nog steeds geen betere manier dan een vreugdevol vuur om een evenement te vieren. Geniet van een gezellige samenkomst met familie en vrienden of uw jaarlijks bedrijfsfeest en deel in de oudste vorm van dineren: vlees, vis en groente roosteren boven het vuur.

Het delen van een BBQ catering diner

Het ontdekken van nieuwe marinades en salades

Maar een barbecue ervaring kan zoveel meer zijn dan alleen dan het hoogte punt van het diner. Nieuwe Amsterdamse of exotische salades en spannende marinades kunnen worden gebruikt om elke barbecue maaltijd een andere smaak en tintje te bezorgen zodat uw gasten niet alleen lekker eten maar ook aangenaam verrast worden.

 

Ontspannend watertanden met een barbecue

 

Dus ‘relax’ en geniet met uw familie, vrienden en collega’s terwijl de chefs van onze BBQ catering al het goede dat BBQ koken kan bieden voor u uitvoeren. U heeft tijd heeft voor een goed gesprek en kan ontspannen zonder uw vingers te branden. Een aantal watertandende sauzen en marinades maken het barbecue diner compleet in de stijl die we hebben geërfd van onze voorvaderen en generatie op generatie verbeterd is.

 

 

 

 

 

2 Comments

 1. Grrag een barbecue offerte van rond de 20 euro pp plus huur bbq plus iemand die bbqt

  Het exacte budget is nog niet bekend. Ik wil eerst weten wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast eet er een aanwezige koosjer en één vegetarisch.

 2. Vrijdag 8 juli vier ik mijn verjaardag en daarvoor zoek ik een cateraar.
  Het is voor 60 personen start om 20:00u, dus voor jullie 19:00 u op locatie?

  – BBQ vegetarisch (30 personen)
  – BBQ vlees (30 personen)
  – Salades (2 stuks voor elk 30 personen)
  – Warme hapjes (60 personen)
  – dadels gevuld met geitenkaas (gepasteuriseerd, ik ben zwanger) en Olijven (10 personen)
  – desert ijs/soesjes met sterretjes eind van de avond 23:00u (40 personen)

  Verhuren jullie ook een biertap?
  Verhuren jullie ook sta-tafels? (8 stuks)

  Verder verzorgen we zelf de drankjes.

  Mijn voorkeur gaat uit naar biologisch. Mocht u meer informatie van mij nodig hebben hoor ik het graag.

  Stuurt u een offerte?

Leave a Reply

Required fields are marked *.