Evenementen Cateraar

Party catering amsterdam

Er komt erg veel kijken bij het regelen van een evenement en het eten of de happen moeten aansluiten bij wat u wilt neerzetten.  Zoekt u specifiek een catering service in Amsterdam die echt met u meedenkt of zoekt u een cateraar met gevoel voor sfeer en presentatie? In onze visie hoort de catering qua beleving aan te sluiten bij de gelegenheid, de gasten en de ‘gastheer’. Dit betekend goed in kaart brengen wat u organiseert, voor wie en voor welke gelegenheid. Catering kan daarbij zelfs als drager dienen om uw boodschap over te brengen.

Wij gaan aan de slag op basis van het ‘plaatje’ zoals u het in uw hoofd heeft. Om dat plaatje helder te krijgen nemen wij dan ook rustig de tijd. Voor een vrijblijvend voorstel of prijsindicatie kunt u ons offerte formulier invullen. Wij nemen daarna geheel contact met u op om u met het best mogelijk advies van dienst te zijn.

2 Comments

  1. Wij zijn momenteel bezig een evenement te organiseren in opdracht van onze opleiding en het goede doel MIVA. Ons doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een non-profit project van MIVA. Dat project is voor de Indiase pionier Joseph, want hij heeft een nieuwe en veilige bus nodig om de straatkinderen van India naar school te kunnen brengen.

    Het evenement zal plaatsvinden op 5 November in de NDSM-Loods te Amsterdam. Gedurende de dag worden er workshops geven, is er een fototentoonstelling en beleven de gasten de Indiase sfeer. Ook zal er aan het eind van de dag een veiling worden gehouden. Verder zullen er hapjes en drankjes geserveerd worden, het liefst in een Indiaas thema. Om dit mogelijk te maken zijn wij dringend op zoek naar een cateraar die ons hierbij zou kunnen helpen. Wij kunnen zelf namelijk geen vergunning krijgen om hapjes en drankjes te verkopen.

    Op ons evenement verwachten wij 100 man. Wat wij nodig hebben zijn: 200 hapjes, 250 drankjes en nog wat extra eten bijvoorbeeld broodjes of saté voor 75 man. Omdat wij zelf geen budget hebben is onze vraag of de catering voor ons gratis kan zijn, maar de winst van de verkoop die dag gaat naar het cateringbedrijf.

    Wij hopen natuurlijk dat dit mogelijk is en we zouden hier heel erg blij mee zijn. Natuurlijk mag u promotie maken voor uw bedrijf tijdens het evenement.

    Bij voorbaat dank, wij zien uw reactie graag tegemoet.

  2. Graag warme en koude hapjes aan huis voor 50 personen. Graag in de stijl van Helloween geen alcohol in het eten verwerken. Er zijn 2 vegetariërs en er zijn 3 kinderen, maar zij lusten veel, alleen niet pittig Graag overleggen wat de ideeën zijn graag op korte termijn in verband met de korte tijd. Omdat ik geen telefoonnummer op de site zag vraag ik het aan per email.

Leave a Reply

Required fields are marked *.