Lunch en Diner

Lunch catering in Amsterdam nodig voor uw evenement of vergadering? Om een lunch-dip te voorkomen hebben we de bekende ‘belegde broodjes’ ingeruild voor licht verteerbare sandwiches. Het biologische sandwich brood wordt speciaal voor ons gebakken door zorgbakkerij Iambe uit de Pijp. Een ruime selectie aan smaken, veel vegetarische opties en gezonde elementen zoals soep, salades en fruit.

Lunch catering amsterdam

Een standaard ‘Nederlandse’ lunch bestaat doorgaans uit soep, 3 smaken sandwiches, fruit, verse sappen en melk / karnemelk. Een meer luxe lunch wordt uitgebreid met salades, quiche of warme gerechten. Kijk verder op de menu pagina’s of vraag een offerte aan.

Liever geen brood bij uw lunch? Bijna geen brood of helemaal geen koolhydraten? Wij maken ene passend lunch menu en catering voorstel vrij van koolhydraten wat uw groep energie geeft voor een kickstart bij het middagprogramma.

One Comment

  1. Beste Zing Food,

    Ik ben op zoek naar een lunchaanbieder die bij ons op het werk vast onze lunch kan verzorgen en bezorgen. Het gaat niet om voorgemaakte broodjes en salades, maar meer om de producten zelf zodat wij die zelf elke dag kunnen maken. Wij zijn op zoek naar een gevarieerd vegetarisch en veganistisch aanbod waarbij de vegetarische producten aantoonbaar biologisch dienen te zijn. Is dat bij jullie het geval? Kunt u mij iets vertellen over de diervriendelijkheid van jullie producten?

    U kunt mij ook bellen om eventueel te overleggen:

    Groet, Lisa

Leave a Reply

Required fields are marked *.