Partycatering

Party catering amsterdam

Party Catering is een zeer breed begrip want een ‘party’ is een feest of feestje en dat kan weer van alle zijn. Hieronder in het kort wat wij voor u op het gebied van party catering voor u in de regio Amsterdam kunnen doen.

Receptie catering in Amsterdam

het vieren van een promotie, jubileum, een fusie, een nieuwe klant het vertrek of afscheid van een collega. Allemaal een goede redeneren voor een paar uur plezier met hapjes en drankjes. U verteld ons wat de aanleiding is, wat u verwachtingen zijn wat uw budget voor catering is en wij komen met een catering voorstel en offerte dat daar bij aansluit.

Catering bedrijfsfeest in Amsterdam

Of u nu catering voor een bescheiden bedrijfsfeest regelt of voor een groots evenement voor uw bedrijf u bent in beide gevallen op zoek naar een betrouwbare cateraar die u goed adviseert over de mogelijkheden en u helpt om een top ervaring neer te zetten die binnen uw budget is. Wij doen ons best om met u mee te denken en om samen met u een swingende party te neer te zetten waar de collega’s nog lang over na zullen praten.

Party Catering biologisch

U wilt op duurzame wijze het glas heffen? Biologische hapjes en drankjes? Champagne met een bio keurmerk? Sapjes uit de regio? Uw gasten vervoeren met duurzaam transport? Nieuwjaarsreceptie? Eerlijk of fair trade kerstontbijt? Of gewoon een leuk feestje geregeld hebben? Leg uw vraag bij ons neer Voor een vrijblijvend voorstel of prijsindicatie kunt u hier ons offerte formulier invullen.

2 Comments

  1. Hallo, Seuss Recruitment wordt 3 jaar oud in November en we willen graag een klein feestje geven om iedereen te bedanken dat het zo goed met het bedrijf gaat. Daarom willen we graag ‘savonds voor 30-35 mensen een borrelmoment organiseren met drankjes. Zou u me terugbellen en even doorspreken wat we allemaal nodig hebben? Mvg, Gigi

  2. Op 5 juni 2014 organiseer ik voor uitgeverij Wind Publishing de opening van ons nieuwe kantoor op de Gerrit van der Veenstraat 106-huis. Er zal +/- zo’n 50-60 man aanwezig zijn. De borrel begint om 16:30 en zal tot 20:30 duren. Hiervoor ben ik opzoek naar lekker en biologisch fingerfood, hapjes en drankjes. Ik vroeg mij af in hoeverre jullie dit kunnen organiseren en wat de kosten hiervoor zullen bedragen?

    Graag zie ik jullie reactie tegemoet.

    Alvast bedankt.

    Groetjes,
    Willemijn de Beer

Leave a Reply

Required fields are marked *.