Filmcatering & Catering TV productie crews

Filmcatering en catering crews voor TV producties. Je filmcrew draait lange dagen die stressvol en slopend kunnen zijn. Als producent werk je met een budget waarbij je binnen de grenzen moet blijven en de crew tevreden moet houden. Op lange draaidagen met ontbijt, lunch, snacks en diner zijn de eetpauzes een moment om op adem en bij zinnen te komen. Goede film-catering  zorgt daarvoor.

Film catering voedzaam en gezond

Het eten moet lekker en voedzaam zijn maar vooral de crew voor langere tijd fit houden. Crew catering van Zing Food draait helemaal op het creëren van nieuwe energie na het eten opgeladen weer aan de slag. Huisgemaakt eten bereid op een gezonde manier met bij voorkeur licht ingrediënten die makkelijk verteren.

Film en crew catering binnen budget

Onze film en crew catering is er om van jouw productie een succes te maken, binnen jouw budget en op jouw locatie in alle hoeken van ons land.

Offerte film-crew catering

Neem voor een voorstel voor film/crew catering contact op via e-mail: job@zingfood.nl

Bellen mag ook: 06-2459 3128

13 Comments

 1. Voor ons komende evenement op 16 maart van 16:00-20:00 zoeken wij een cateraar die voor ons de crew catering kan verzorgen. De catering is voor ongeveer 400 man. Is het mogelijk om dit door jullie te laten verzorgen?

 2. Voor de tournee van onze nieuwe theaterproductie zijn wij op zoek naar een cateraar.

  Het gaat om 26 diners voor 30 personen, acteurs, muzikanten en technici. De acteurs en muzikanten hebben verschillende dieetwensen.
  We zoeken catering voor alle voorstellingen, met uitzondering van die in Venlo en de 2 middagvoorstellingen in Amsterdam.

  Ik hoor graag of er mogelijkheden zijn en of er aan de hand van deze informatie een offerte kan worden opgesteld.

 3. Ik ontvang graag een offerte voor catering van lunch voor 45 man crew
  Indien mogelijk een variatie van broodjes, ongeveer twee broodjes per persoon en wellicht iets van een krentenbol/ croissant erbij?

 4. Op 1 september 2016 organiseren wij een groot evenement. Wij zijn nog opzoek naar avondeten voor de crew van deze dag. Het zal gaan om 120 personen en het budget betreft €1500,- . Het diner vindt plaats van 17:30 tot 18:30.

  Er zijn geen speciale wensen maar zijn benieuwd wat jullie voor ons kunnen betekenen met dit budget.

  Ook zou ik graag willen weten of jullie borden en bestek mee kunnen leveren en wat de kosten hiervan zijn. Zijn de wamrhoudbakken meegeleverd of kunnen wij deze bijbestellen bij jullie. Ook hier zou ik graag de prijs van willen weten als dit niet inclusief is.

 5. Ik heb voor een shoot half september een cateraar nodig.
  Het gaat om een crew van 8 personen, voor maandag 12 t/m donderdag 15 september.
  Het gaat om gezonde (evt warme) lunch, een snacktafel met ook gezonde en verantwoorde snacks en een lichte maaltijd als diner. Klant is prestigieus (uit NYC), dus kwaliteit vind ik belangrijk.
  Alles is op hetzelfde adres, in studio in Diemen .
  Daar zijn echter geen kookfaciliteiten, dus dat moet elders gebeuren . Ook is er geen bestek en servies aanwezig.

  Ik ben benieuwd naar je prijs en mogelijkheden. Ik hoor het graag,

 6. Voor een fotoshoot met DJ Martin Garrix ben ik opzoek naar een catering service. Het gaat om ontbijt en lunch. Voor het ontbijt zijn wij op zoek naar: koffie, thee, koekjes/muffins etc. en fruit. Voor de lunch ben ik op zoek naar fruit, sandwiches, sushi en wat te drinken. Het ontbijt zal op een andere locatie geleverd moeten worden dan de lunch i.v.m. verschillende shootlocaties. Is dit mogelijk? Heeft u een overzicht van wat u zou kunnen leveren? En wat zou de prijs hiervoor zijn? Ik hoor het graag!

 7. In de maand oktober gaan wij een televisieprogramma opnemen op een vaste locatie in Osdorp. Voor onze draaiperiode ben ik op zoek naar een cateraar die voor ons een lunch zou kunnen verzorgen. Het gaat om een draaiperiode van 18 dagen (het betreft ook weekenden).

  Per dag hebben wij ongeveer 60-70 personen op locatie, waarvan 15 kinderen. Hiervoor willen we ongeveer 10-15 euro per persoon per dag uitgeven.

  We zouden in ieder geval het volgende willen:
  – Harde broodjes, diverse soorten beleg (ook voor vegetariërs)
  – Broodjes voor kinderen
  – Fruit
  – Gezonde snacks voor kinderen (indien dit mogelijk is)
  – Drinken
  – (wat variatie met bijvoorbeeld salades, soep etc.)

  Daarnaast kan het voorkomen dat we tegen het einde van de dag een warme snack of een simpele maaltijd willen bestellen voor onze crew. Ik ben erg benieuwd of dit ook mogelijk.
  Graag verneem ik wat bij u de mogelijkheden zijn en of ik een vrijblijvende offerte zou kunnen ontvangen.

 8. Voor een filmset op 28 en 29 juli ben ik op zoek naar een bedrijf dat catering en craftservice kan doen voor ons.

  Locatie: half uur driving distance rondom Amsterdam (locatie tbc)
  Crew: +/- 30 mensen
  Craft service: ontbijtkoeken, fruit, koekjes, koffie, drankjes,… mag basic zijn – 300 euro / dag
  Lunch: Hoofdgerecht + Dessert – 20 euro pp / dag.

  Zijn jullie nog beschikbaar, en zo ja, lukt dat in dit budget?

 9. Ik doe mee aan 48 Hour Film project Rotterdam, super spannend een film wedstrijd waarin je in 48 uur een film moet schrijven, maken, editen, post produktie en tijdig aanleveren dit is allemaal op vrijwillige basis en zoek nog voor 1 draaidag catering voor 27 Augustus voor de gehele dag dus ontbijt, lunch en avondeten.

  Dit zal mijn tweede korte film worden die ik regisseer mijn eerste korte film “Her Innerview” is op het NFF (Nederlands Film Festival) vertoond in 2014.Waarschijnlijk gaat actrice Birgit Schuurman ook een rol hebben in mijn film, maar dat moet nog contractueel worden vastgelegd.Maar wil wel graag meespelen dus dat is super natuurlijk!

  http://www.48hourfilm.com/

  Het zal gaan om een crew en cast van ongeveer 23 mensen gaan waaronder ook 10 kinderen van ongeveer 10 jaar.
  En er zijn vegetarische mensen bij en iemand met een gluten intolerantie.

  De film gaat zich afspelen in Rotterdam, maar zou ook nog op een andere plek kunnen zijn, want de 26 Augustus horen wij pas wat het genre, prop en zin en karakter worden. Maar aangezien wij in een korte periode 48 uur redelijk moeten presteren,wilde ik vragen of het mogelijk is dat jullie een gehele dag kunnen sponsoren, de Film zal uiteindelijk worden vertoond in Lantaarn Venster Bioscoop in Rotterdam dus daar zal jullie logo ook getoond worden bij de aftiteling en ook op social media zal ik er veel aandacht aanbesteden.
  Ik hoop dat het mogelijk is!

  • Beste Erica,

   We zijn met catering alleen in Amsterdam actief en daarnaast alleen in Amsterdam actief.

   Mijn advies is om een cateraar in de locatie(s) waar je gaat filmen te zoeken
   En dus niet in Amsterdam.

   Succes en hartelijke groet,

   Job

   Mijn advies is om een cateraar in de locatie(s) waar je gaat filmen te zoeken
   En dus niet in Amsterdam.

   Succes en hartelijke groet,

   Job

 10. Wij zijn nu bezig met onze afstudeerfilm ‘Grijs is ook een kleur’, een korte coming of age film die we maken in samenwerking met KRO-NCRV en Pupkin film.
  De film vertelt het verhaal van Cato, een meisje van 13 jaar, die met haar ouders en jongere broertje op een woonboerderij woont. Haar oudere, depressieve broer Douwe komt thuis nadat hij een suïcidepoging heeft gedaan. Cato probeert contact met hem te krijgen, maar dat lukt niet. Als ze zich realiseert dat Douwe niet zomaar weer gelukkig zal zijn, ontmoet ze een engel-achtige man met grote witte nep-vleugels. Hij helpt haar met de zorgen om haar broer en brengt haar inzichten over het leven en de dood.
  De film gaat eind juni 2016 in première op het ‘Keep an Eye’ festival in het Eye Instituut in Amsterdam. In september van dat jaar zal de film worden uitgezonden bij de NPO waarna hij ook op uitzending gemist te vinden zal zijn.
  Op dit moment is de film gedraaid en zijn onze regisseur en editor druk bezig met de montage. De draaiperiode is erg voorspoedig gegaan en we hebben prachtige dingen geschoten. Echter hebben we voor de laatste lootjes de financiering nog niet rond. Daarom willen wij eind mei, begin juni een benefietfeest organiseren. En voor dat feest zijn wij nog op zoek naar mensen die ons willen steunen. Die steun kan komen in verschillende vormen van sponsoring. Alle beetjes helpen!

  Reden dat wij jullie bedrijf vragen hiervoor, is omdat wij hele goede verhalen hebben gehoord over jullie hapjes. Zelf hebben wij ook gekeken en gezien dat de hoeveelheid hapjes die jullie aanbieden enorm groot is. Zelf zouden wij het namelijk enorm leuk vinden als wij onze gasten wat hapjes zouden kunnen aanbieden. En vraag was dus wat eventueel bij u mogelijk was.

  Als tegemoetkoming kunnen we de naam van uw bedrijf op de aftiteling zetten van de film. We zetten hoog in en hopen dat de film naar veel (inter)nationale festivals zal gaan.

  Wij hopen dat u ons wil helpen met het feest en dus de laatste lootjes.
  Mocht u meer informatie willen, ik ben altijd per mail of telefonisch bereikbaar. Voor meer informatie over de film kunt u onze website of Facebook pagina bezoeken.

  Met vriendelijke groet,

  Productie assistent – Grijs is ook een kleur

  Nederlandse Filmacademie
  Markenplein 1

 11. Voor een pilot aflevering gaan wij een weekend opnemen in een huis.
  30 – 40 kandidaten zitten 24/7 in dit huis in Naarden. Voor de kandidaten hebben we geen catering nodig, dit is onderdeel van het programma.

  De crew zal in een ruimte in ditzelfde huis zitten, maar ik denk niet dat we daar een keuken kunnen opbouwen, hoogstens zitplekken.
  De productie draait 24/7 door, dus dit betekent dat de crew ook 24/7 aanwezig is. Overdag zullen 20-25 p. crew aanwezig zijn ‘s nachts +/- 10 p.
  Overdag ga ik uit van ontbijt, lunch (bv: broodjes en soep) en diner (warm) en tussendoor moet er een craftpoint zijn met koffie/thee/fris en snacks (koek/snoep/fruit). ‘s nachts hoeft er geen uitgebreid menu geserveerd te worden maar moeten er wel broodjes en een warme snack oid te pakken zijn.

  Planning (onder voorbehoud):
  Donderdag 17 maart: opbouw locatie
  Vrijdag 18 maart: Start opnamedag 1
  Zaterdag 19 maart: Opnamedag 2
  Zondag 20 maart: Opnamedag 3, aansluitend afbouw

  Ik ben benieuwd naar jullie werkwijze en mogelijkheden.

 12. ik ben producent van de afstudeerdocumentaire ‘Service Through Friendship’, een documentaire geregisseerd door Claudia Hendriks.

  ‘Service Through Friendship’ neemt een kijkje in het mysterieuze en wereldwijd genootschap van Les Clefs d’Or, oftewel de Gouden Sleutels.
  In de film volgen wij drie verschillende Conciërges in hotels in Amsterdam, Londen en Moskou om erachter te komen waar hun motivatie voor het vak ligt. De film dient als een hommage voor het prachtige beroep van Conciërge. De film wordt verspreid onder het (internationale) genootschap en wordt daarnaast verstuurd naar verschillende filmfestivals, zoals het Nederlands Filmfestival.

  Wij zijn nu druk bezig met het voorbereiden van onze draaidagen. Zo filmen wij in Amsterdam op 21, 22, 23 en 24 maart 2016. Afgelopen weken hebben wij succesvol al een deel van onze begroting gefinancierd met CineCrowd. Dit is een online crowdfundingplatform waar men een zelfgekozen bedrag kon doneren waar een gelijkwaardige beloning tegenover stond.
  Echter zijn wij er nog lang niet, en zoeken wij nog partijen die onze kosten wellicht wat kunnen verlagen.

  Wij zijn een 5-personen crew die op 21 t/m 24 maart 2016 gaat filmen in Amsterdam. Wij zoeken catering die ons wil faciliteren in ontbijt, lunch en/of diner op 1 of meerdere dagen om zo onze kosten te verlagen.

  Uw hulp zien wij als een gift van een fysieke €500,- euro. Wij willen daarom ook onze CineCrowd-reward nog steeds laten gelden voor Zingfood.

  Dit betekent dat het logo en de naam van Zingfood op onze social media, officiële website en de aftiteling van de film geplaatst wordt. Naast dat wij u ontzettend dankbaar zijn als u ons wilt helpen, gaan wij dus ook de film verspreiden in het (internationale) genootschap. Als u geïnteresseerd bent zal Zingfood in de toekomst veelvuldig langs komen bij alle Conciërges en zullen zij weten dat u heeft bijgedragen in deze hommage aan de Gouden Sleutels.

  Is het toch niet helemaal wat u zoekt en wilt u iets specifieks voor Zingfood? Geen enkel probleem! Mail of bel ons met uw wensen en wij zullen met u in gesprek gaan.

  Wij horen graag van u en alvast ontzettend bedankt voor uw tijd.

Leave a Reply

Required fields are marked *.