Beurzen en Congressen

Beurzen

Zoekt u een cateraar voor de opening of voor alle dagen van uw beurs of congres?  Wilt u alle gasten culinair in de watten leggen? Wellicht eens iets anders dan het standaard aanbod van de Amsterdam RAI?

Walking diner, hapjes buffet of lunch voor de bezoekers?  Wij hebben ruime ervaring met catering in  beursgebouwen.  Voor grote aantallen zijn we zeker niet bang: 5.000 stuks luxe verpakte sandwiches en 2.000 soepen geserveerd vanaf een buffet in uw huisstijl? Een luxe espresso bar met een capaciteit van 3.000 handgemaakte koffie’s per dag met barrista service? Een juice bar met verse sappen en yoghurt fruit shakes om de energie van de deelnemers op peil te houden? Laat ons weten wat de behoefte van uw bezoekers zijn en wij komen met een passend catering concept. Wij bieden u een totaal oplossing: als wij iets niet in huis hebben dan regelen we het met ons netwerk van partner uit de regio Amsterdam.

One Comment

  1. Wij zoeken catering in de vorm van hapjes en drankjes voor een informatief netwerk evenement. Het onderwerp dat centraal staat is gebaseerd op de trend om te ‘bloggen’. Het evenement is gericht op oud leerlingen van onze studie die werkende zijn in de media sector, op bloggers, de volgers van deze blogs en op mensen die over het algemeen geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

    Hierbij worden een aantal bloggers onderscheiden door de volgende onderwerpen: eten (culinair), lifestyle/mode en sport/gezondheid.
    Het evenement zal plaatsvinden tussen 21 en 24 maart en we zijn in onderhandeling met verschillende fantastische locaties om dit evenement plaats te laten vinden.

    Nu is het aan ons om dit evenement tot stand te brengen. Wij hoopten daarom dat u ons misschien zou willen ondersteunen als sponsor (in de vorm van catering).
    Ten eerste bent u van harte welkom op het evenement. Daarbij zal de naam van uw cateringbedrijf te allen tijde genoemd worden in ons plan, in onze communicatie en in onze promoties. Ook zal uw naam genoemd worden in de geschreven stukken van de aanwezige bloggers op hun blog en zouden wij in de toekomst in overleg een wederdienst kunnen verrichten.

Leave a Reply

Required fields are marked *.