Hapjes Catering

Bekijk de lekkerste en mooiste catering hapjes van Amsterdam. Klik hieronder door op onze lijsten met borrel- en party hapjes, luxe happen en onze selectie met zeer luxe happen:

Hapjes Party

Prijzen per party hapje van €1,50 tot €2,25 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

Hapjes Luxe

Prijzen per luxe-hapje van €2,00 tot €3,25 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

Hapjes Gran Luxe

Prijzen per luxe hapje van €2,75 tot €4,50 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

Catering van Hapjes en Canapés in Amsterdam

Net zo als u zijn we dol op hapjes en net zo als u hebben we er een duidelijke mening over. Of het nu voor een zakelijke receptie, verjaardagsfeest of bruiloft is iedereen wil dat de hapjes vers, lekker, aantrekkelijk en mooi zijn om te zien.

Wij maken hapjes op maat en afhankelijk van hoe u het feest, de receptie of het evenement aan ons omschrijft. Bent u een evenement met catering aan het voor bereiden in de omgeving van Amsterdam / Randstad en wilt u direct wat voorbeelden van mogelijke hapjes zien om een indruk te krijgen van wat wij voor uw catering kunnen betekenen?  Klik dan direct door naar koude receptie hapjes of naar onze warme hapjes voor uw catering .

Direct een offerte aanvragen voor uw catering van hapjes in Amsterdam kan via het formulier op deze pagina.

Aan jouw de taak om de X-mas catering te regelen?  Ga voor onze catering van Kerstdiners, Kerstlunches en Kerstbrunches direct door via deze link!

 

IMG_0147image002

Catering van Hapjes en Canapés in Amsterdam

Bij het aanbieden van hapjes werken wij het liefst met lokale ingrediënten uit de regio Amsterdam en als het kan met ingrediënten ‘van het seizoen’ maar ook als u meer exotische canapés zoekt kunt u bij ons terecht. Wellicht heeft u een bepaald thema voor uw receptie of feest in gedachte en wilt u dit terugzien in de hapjes catering? Geen probleem, leg uw vraag bij ons neer en wij gaan er mee aan de slag. Een hapje smaakt lekkerder als het geserveerd wordt op een mooie schaal en met glimlach. Met plezier verzorgen wij bedienend personeel om er voor te zorgen dat u vrij bent van zorgen en kunt genieten van uw evenement. Onze party manager en crew zorgen er voor dat uw gasten alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgen. Voor een hapjes-catering offerte  gaat u hier naar het formulier.

Hapjes catering & advies

We vinden het leuk om u te adviseren over de verschillende opties en wat voor u en uw gasten het beste passende menu kan zijn. Zonder verplichtingen gaan we met plezier in gesprek over uw verwachtingen en wensen. Wilt u de menu opties liever face to face bespreken? Wij nodigen u uit op de koffie in onze keuken bij het Hoofdorplein in Amsterdam Zuid om alles rustig door te nemen.  De hapjes bestelling voor uw privé feest, zakelijke meeting, product lancering of bruiloft is bij ons in goede handen.

Hoe veel hapjes of canapés moet ik bestellen voor mijn gasten?

Niets is zo vervelend als te veel hapjes te hebben: ze moeten vers gegeten worden en weggooien is zonde. Te weinig hapjes is ook vervelend u wilt uw gasten niet met honger of een onvoldaan gevoel naar huis sturen. Deze vraag krijgen we dan ook met regelmaat van onze klanten en het antwoord hangt sterk af van verschillende factoren: Op welk tijdstip van de dag wilt u de happen serveren? Zijn de gasten vroeg vertrokken of komen ze van dichtbij en hebben ze net gegeten?   Wat gebeurt er aansluitend op uw receptie/evenement? Is er direct een diner? Of volgt er een lange reis? Moeten de canapés maag-vullend zijn? Wellicht is een walking diner of een lopend buffet een betere optie? Mail of bel ons met uw hapjes-vraag en wij helpen u een realistische schatting te maken. Wilt u snel een voorstel voor hapjes catering in Amsterdam? Ga hier door naar het offerte formulier.

Samenstellen van een hapjes-menu voor uw catering.

Wat voor een soort hapjes passen bij mijn catering en mijn gasten? Hoe luxe of basic? Meer groen of meer vlees? Dat hangt natuurlijk af van wie uw gasten zijn. Sommige mensen worden blij van bitterballen, vlammetjes  en blokjes kaas.  Andere gasten zien liever een fijn gesneden selderij stengel met een humus dip of een sushi-achtig  hapje.  Het maken van een passend hapjes-menu door uw cateraar is makkelijker als u een eenduidige doelgroep ontvangt zoals bij een personeelsfeest het geval kan zijn.  Voor modellen in opleiding, medewerkers uit de haven van Amsterdam of gasten uit China kunt u niet hetzelfde op tafel zetten.  Als uw groep een gemende samenstelling heeft is het de kunst om de gemene deler te vinden en deze te vertalen in het hapjes-menu. Vertel ons wie er komen via het catering offerte formulier en wij komen met een hapjes menu wat past bij uw gasten en budget.

Hapjes voor Nieuwjaarsborrel

Wilt wat ‘anders’ qua hapjes op uw nieuwjaarsreceptie of borrel? Samen nadenken over wat voor uw gasten een goede en vrolijke start van 2017 zou kunnen zijn? Ga hier verder naar onze nieuwjaars-receptie-pagina of neem contact op via het offerte aanvraag formulier.

 

18 Comments

 1. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het serveren van wat luxere hapjes en dranken (als dit mogelijk is) op onze informatieavond van een nieuwbouw project in Amsterdam. Deze avond wordt gehouden op 20 juni a.s. in de avond van 19.00 uur tot 21.00 uur. we verwacht 100-120 mensenm

 2. Ik ben opzoek naar een cateraar voor 19 juni ‘s avonds die 
  5 verschillende hapjes kan brengen, die gemakkelijk uit te serveren zijn en zonder bord te eten zijn en dat te samen genoeg is als een avondmaal. 
  Misschien dat je mij kan aangeven wat je kan voorstellen om te maken ( 2 koude hapjes, 3 warme/lauwe  hapjes (van de vijf  1 vis en twee vlees, de rest vega)  en hoeveel dat gaat kosten.
  Wij rekenen momenteel op 60 man maar het kunnen er meer of minder worden.

 3. wij zoeken voor Pre launch catering voor klein event en Amsterdam West
  Van 18.00-19.00 wat warme hapjes; de mini burger op een broodje, een vis variant en iets vega. van 21.00-21.30/21.45 koude hapjes in de vorm van lekker bij de borrel en klein. ongeveer 100 personen

 4. Ik wil graag een offerte aanvragen voor een lancering die op donderdag 11 mei plaatsvindt van 13:30 tot 16:00. We willen graag luxe hapjes serveren voor ongeveer 75 tot 100 peraonen

  Wat kunnen jullie hierin betekenen en wat zijn daarvan de kosten?

 5. Graag vragen wij een offerte aan voor de catering van een presentatie bij ons op kantoor in Amsteerdam Zuid. Er zullen ongeveer 200 mensen zijn en we starten om 16.30 uur. 
  Het betreft ongeveer 4 hapjes/amuses per persoon. Op jullie website zag ik echt ‘andere’ amuses (zoals bladerdeeg, tonijn, couscousrol). Dit spreekt ons aan alhoewel we ons wel een beetje aan de standaard vlees, vis, groente en kaas willen houden. Graag licht ik dit telefonisch even toe.
  Ik hoor graag van jullie en alvast bedankt!

 6. Zaterdag 22 october 2016 geven wij een uitgebreide borrel voor onze dochter. Er komen 30 tieners en 25 volwassenen.
  Het gaat ons om de hapjes. Graag willen we wat meer serveren dan borrelhapjes zodat de gasten niet nog hoeven te eten na de borrel.
  De borrel is van 16.00 tot 20.00 uur.
  Locatie: Haarlemmermeerstraat Amsterdam
  Kunt u een offerte verzorgen met een aantal suggesties?

 7. Graag catering met lekkere hapjes Doelgroep is: een vrij gelijke mix van man/vrouw. Rond de 70 personen. Het is een creative groep tussen de leeftijd van circa 25 – 50. Denk aan een groep van fotografen, mensen die in de fashion werken, mensen die gefeatured zijn in ons magazine, vrienden en zelfs wat familie. Verschillend publiek dus.

  Tijd: 18:00 – 21:00 Budget: €750,- < mag ik vragen of dit een redelijk budget is voor wat hapjes? Eerste keer dat ik dit regel en weet ik niet of dit budget veel of weinig is. Het lijkt mij dat voor dit bedrag wel wat moois neergezet kan worden, toch?

  We hebben prachtige wijnen (zowel rood als wit) en zou het mooi zijn als die wijnen matchen met het eten. Graag afstemmen met de persoon die de wijnen verzorgd om smaken af te stemmen. Ben ben natuurlijk eerst benieuwd hoe jullie hierover denken.

 8. Ik heb een last-minute verzoekje en ik vroeg me af of jullie kunnen helpen met catering.

  Voor volgende week dinsdag hebben wij voor onze PR relaties een feedback sessie bij ons op kantoor. Graag zouden wij hen tijdens de sessie een aantal lekkere snacks willen aanbieden voordat we daarna naar het restaurant zullen gaan.

  De feedback sessie is van 16:00 -18:00 en zal plaatsvinden in Amsterdam

  Is het mogelijk om voor 15 personen onderstaande hapjes te verzorgen?
  * tempura van Hollandse groenten met Chinese mosterd saus
  * Indiase samosa geserveerd met munt yoghurt saus
  * oosterse kipspiesjes met soja-limoen dressing
  * stokje met gegrilde groenten en pesto dip

 9. Bericht inhoud:
  Binnenkort heb ik een leuke vergadering/meeting/klein event, met thema lente.
  Zelf maak ik mimosa cocktails.
  Graag zou ik wat hapjes erbij, voornamelijk hartig met een klein beetje zoet. Voor de hapjes dacht ik aan quiche, tramezzine, mini pizza, kleine cakejes, bonbons, canapés (beetje light fingerfood zeg maar) Kunnen jullie hier iets mee?
  40 man om en nabij de 200,- euro
  Vrijdag 1 april om 16:00 geleverd

 10. Wij zijn bezig met het organiseren van een kantooropening na een grote verhuizing. De geplande datum is vrijdag 20 mei van 19u-21u.
  Wij zijn opzoek naar een cateraar die kleine simpele doch feestelijke hapjes kan serveren. Onze middelen in kantoor keuken-wijs zijn erg beperkt. Dit betekend dat het dus zo compleet mogelijk moet zijn.

  We horen graag van u!

 11. Bericht inhoud: Vanwege de lancering voor een nieuwe sieradenlijn hebben wij een cateraar nodig. aangezien het thema aqua is zijn wij vooral geïnteresseerd in hapjes met vis. Verder hebben we ook servies nodig en drankjes (thee, koffie, frisdrank en sapjes). Ik vroeg mij af of het mogelijk is dat ook erbij te bestellen?

 12. Wij willen graag hapjes voor een Blogger & Stylist event op 10 maart. Kunnen jullie een voorstel maken van koude en warme hapjes? We willen in ieder geval mini hamburgers. Het merk waar we het voor houden is een grote maten merk dus het hoeft niet perse ‘gezond’ te zijn.

 13. Hallo, graag zou ik een combinatie van warme en koude hapjes willen voor onze borrel op 21 januari aan de Amstel 105 in Amsterdam. Het zijn ongeveer 25 personen en ons budget is 10-12 euro per persoon. Wat zijn hiervoor uw mogelijkheden?

 14. Hi there,

  Voor een klein event zoeken wij een cateraar die op korte termijn (woensdag 17 dec, 17:30 uur) hapjes kan leveren.

  We zijn op zoek naar eenvoudige, maar lekkere borrelhapjes voor 14 personen in Amsterdam. Graag ook wat hapjes die vegetarisch zijn.

  Ik hoor het graag!

 15. Hallo, Ik wil volgende week donderdag een aantal warme en koude hapjes serveren voor ± 20 man en was benieuwd wat ik ongeveer gaat kosten ?

 16. Bericht inhoud: Namens Zara Hoofdkantoor ben ik op zoek naar een geschikt cateringbedrijf om in december een bedrijfsfeest te verzorgen. Hierbij gaat het uitsluitend om borrelhapjes of iets dergelijks, drank is al voorzien.
  Het zal gaan om een bezoekersaantal van ongeveer 60 gasten, waaronder 5 mensen met vegetarische wensen en 10 mensen met halal wensen.
  Het feest zal plaatsvinden in een club in het centrum van Amsterdam en de locatie beschikt niet over opwarm mogelijkheden. Een koud buffet geniet dan ook onze voorkeur. Graag maken wij gebruik van wegwerp artikelen (te denken aan plateaus bijvoorbeeld).

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen dan hoor ik het natuurlijk graag.

 17. Voor een feestelijk evenement van Motivaction in Amsterdam ben ik op zoek naar een geschikte catering voor koude hapjes. Wij streven naar duurzaamheid, dus we willen de hapjes niet in plastic bakjes, maar af laten pakken van een schaal of van een amuselepel/prikkertje. We zijn met ongeveer 100 personen, en onze verwachting is 3 à 4 hapjes per persoon. Minimaal 300 hapjes in ieder geval met een variatie in vis, vlees en vegetarisch. De hapjes mogen uit het luxere segment komen. Verder hebben wij ons eigen personeel die de hapjes uitdelen en de verdere faciliteiten bezorgen.

  Omdat we voor het einde van de werkdag een keuze moeten maken welke catering we gaan gebruiken hoop ik dat u mij vandaag voor 15:00 uur een passende offerte kunt toesturen van wat dit ongeveer gaat kosten.

 18. Beste mensen,

  Zaterdag 10 mei houden wij een verjaarsfeestje thuis (Haarlemmerweg, Amsterdam), ik verwacht rond de 30 mensen. Het wordt borrelen en aansluitend eten, in de trant van een walking dinner. Zelf maken we tortillawraps en nog wat andere hapjes, maar een groot deel wil ik laten bezorgen. Jullie website ziet er fantastisch uit, maar ik houd m’n hart vast voor de prijzen, dus eerst maar eens een offerte vragen. En hoeveel heb je nou nodig per persoon? In elk geval zou ik voor wat meer exotische hapjes willen kiezen, zowel vegetarisch als vlees en vis. B.v. 2 vegetarisch, 2 x vis en 2 x vlees, sommige warm, sommige koud, voor 30 personen. Waar komt dat qua prijs op uit? En hoeveel meer hapjes eet een doorsnee mens?
  Alvast bedankt voor jullie reactie,
  groet, Lydeke Maas Geesteranus

Leave a Reply

Required fields are marked *.