Catering door Zing Food

Catering in Amsterdam, biologisch, fair en goed geregeld!

Al aan het nadenken over de catering voor de kerstlunch of het kerstdiner bij jullie  op kantoor? Aan jouw de eer om het kerstevenement en de kerst-cateraar te regelen? De eerste kerstmenu’s voor 2015 zijn zojuist op de site gezet. Natuurlijk maken wij graag een kerstmenu op maat en afhankelijk van je budget kan dat 100% bio of met reguliere producten. Bekijk onze kerstmis menu’s voor catering in Amsterdam van kerstdiners en kerstlunches hier. Het organiseren van catering voor kerstdiners en kerstlunches is een zaak van op tijd/vroeg reserveren. Wij en alle andere cateraars in Amsterdam zitten met Kertsmis in de drukste tijd van het jaar dus hoer eerder u met uw Kerst-catering vraag aanklopt hoe beter wij u kunnen helpen.

Voor uw organisatie of afdeling uit Amsterdam heeft u zojuist de taak op zich genomen om de lunch catering voor een vergadering, congres of de hapjes en de drankjes voor een receptie of feest te regelen. Wellicht komen er binnenkort gasten van ver weg en moet er een aantrekkelijke, goed passende en gezonde lunch of catering van een diner op uw hoofdkantoor in Amsterdam verzorgt worden. Of misschien bent u bezig met de voorbereidingen van het congres of grote meeting. Het maakt ons niet of de catering van uw evenement groot of klein, serieus of feestelijk , formeel of informeel zal zijn. Wij zijn er om u met lekkere en goed verzorgde catering te helpen zodat na afloop u van uw gasten, collega’s of baas een welgemeend compliment krijgt: ‘het was goed geregeld die catering’.

Catering zakelijke evenementen in Amsterdam

Of u nu een cateraar zoekt voor een zakelijk evenement of dat het om het verzorgen van een catering in de privé sfeer gaat in beide gevallen helpen we u met veel plezier. We hebben een ruime ervaring in catering voor de opening van nieuwe winkels of het inwijden bedrijfspanden, catering van warme hapjes of van  koude hapjes en recepties, het koken van (kerst) diners en het verzorgen van de catering van een lekkere lunch en ontbijt bij u op kantoor.  Wil je een personeelsfeest of BBQ catering voor je collega’s regelen? Vraag ons om een catering offerte en hulp bij plan van aanpak.

Catering van Amsterdamse privé feestjes groot of klein

Omdat je als particuliere klant vaak over een beperkt budget beschikt helpen wij je graag om met ‘slim’ advies. Iets goeds neerzetten zonder dat het je een ‘rib uit je lijf kost’ is onze specialiteit. We kijken samen naar je catering vraag, al je wensen qua eten, drinken en service en hoe we dit zo kunnen inrichten dat het een knalfeest wordt. High tea, catering voor barbecue, feestelijke lunch, pick-nic, hapjes catering , sitting dinner of trouwfeest, tuinfeest of de catering van bruiloft in je tuin… vraag ons om een voorstel en catering offerte en we komen met een aanbod dat je niet kunt weigeren.

 

Een goed catering jaar in Amsterdam met dank aan goede biologische leveranciers!

  Met de plannen die we maken voor het nieuwe jaar om onze catering service voor bedrijven in de regio Amsterdam nog lekkerder, bijzonder en aantrekkelijker te maken lopen we bijna voorbij aan het feit dat het in 2012 allemaal … Continue reading

One Comment

 1. Beste Zing Food,

  Mijn naam is Evita Sanches en ik ben Programma Manager bij Eye Media Television.

  Momenteel ben ik gezamenlijk met de redactie in de voorbereidingsfase voor onze nieuwe uitzending van Lifestyle Xperience op RTL 4. Binnen ons programma gaan wij zendtijd vrij maken voor een redactionele reportage over de thema’s Food & Living en zijn we aan het overwegen om Zing Food mee te nemen in deze uitzending.

  Ik zou graag inhoudelijk willen praten hierover en verzoek u vriendelijk om mij terug te bellen op 020-7051580.

  Met vriendelijke groet,

  Evita Sanches

Leave a Reply

Required fields are marked *.