Soep Catering

Soups

Lekker als het koud of fris is buiten maar ook in de warmere maanden kunnen uw gasten een catering van warme soep waarderen. Wij snijden, hakken, smoren en pureren dagelijks om u de lekkerste soepen te brengen. Bij Zing maken we doorgaans gebonden soepen op basis van gepureerde groenten. Soep kan bij ons de start van uw lunch catering zijn maar ook het hoofdcomponent. Wat dacht u van een stevige tomaten-rode linzensoep vergezeld van brood met tapenade? Voor soep catering hebben we natuurlijk onze favorieten recepten maar vaak ook maken we verzoeknummers op vraag van de klant. Schroom dus niet om ons te vragen uw favoriete soep te cateren. We zijn ook zeker niet bang voor grote groepen soepeters en hebben een flink aantal soeppannen waar we 50 liter tegelijk in kunnen maken.

Klik hier voor ons soepmenu. Voor een vrijblijvend voorstel of prijsindicatie kunt u hier ons offerte formulier invullen.

5 Comments

 1. Ons merk onder de aandacht brengen bij de gasten op congres, met een lekker Hollands soepje in leuke bekers met branding.
  Meerdere uitgiftepunten wellicht?
  Keuken nodig? Locatie is Wetstergasterrein in Amsterdam en die willen liever niet dat we keuken gebruiken.
  ongeveer 500 koppen soep

 2. Graag een prijsindicatie voor jullie soepaanbod voor ongeveer 20 personen. ik denk dan aan de pompoensoep en/of de tomatensoep.
  ik hoor graag waar ik aan moet denken wat betreft de prijs. Ik woon niet in Amsterdam kan ik het dan zelf een dag eerder ophalen bijvoorbeeld?? eventueel met nog wat hapjes.

 3. Ik wil graag 60 koude hapjes voor dinsdag avond. Is dit mogelijk en kan daar een offerte voor gemaakt worden?

  Het is voor een informatieavond van een school, we weten daarom niet hoeveel man er komt. Het budget is niet doorgeven, hebben jullie een overzicht met prijzen?

 4. Op korte termijn a.s. donderdag soep met brood en mogelijk hapjes t.b.v. een thuisborrel in Hoofddorp voor 11 personen

 5. Hallo,

  Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben van uw soepaanbod. Hoeveel kost het bijv een feestje voor 20 personen?

  Hartelijke groet

  Cleo Gomez

Leave a Reply

Required fields are marked *.