Zin in een feestje met lekkere hapjes bij je thuis? Geen zin om zelf na te denken en de keuken in te gaan? Wel je gasten goed in de watten te leggen? Een van onze chefs komt bij je thuis en maakt hapjes of kleine gerechtjes af bij jou in de keuken. Dit kan gaan om een simpele soep, quiches en wraps maaltijd of een luxe aanpak met koude hapjes, warme hapjes, chique canapés of gerechten in walking dinner stijl. Vertel ons wat je van plan bent via het catering offerte aanvraagformulier en wij laten horen wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk de lekkerste en mooiste catering hapjes van Amsterdam. Klik hieronder door op onze lijsten met borrel- en party hapjes, luxe happen en onze selectie met zeer luxe happen:

Hapjes Party

Prijzen per party hapje van €1,50 tot €2,25 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

Hapjes Luxe

Prijzen per luxe-hapje van €2,00 tot €3,25 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

Hapjes Gran Luxe

Prijzen per luxe hapje van €2,75 tot €4,50 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

Catering van Hapjes en Canapés in Amsterdam

Net zo als u zijn we dol op hapjes en net zo als u hebben we er een duidelijke mening over. Of het nu voor een zakelijke receptie, verjaardagsfeest of bruiloft is iedereen wil dat de hapjes vers, lekker, aantrekkelijk en mooi zijn om te zien.

Wij maken hapjes op maat en afhankelijk van hoe u het feest, de receptie of het evenement aan ons omschrijft. Bent u een evenement met catering aan het voor bereiden in de omgeving van Amsterdam / Randstad en wilt u direct wat voorbeelden van mogelijke hapjes zien om een indruk te krijgen van wat wij voor uw catering kunnen betekenen?  Klik dan direct door naar koude receptie hapjes of naar onze warme hapjes voor uw catering .

Direct een offerte aanvragen voor uw catering van hapjes in Amsterdam kan via het formulier op deze pagina.

Aan jouw de taak om de X-mas catering te regelen?  Ga voor onze catering van Kerstdiners, Kerstlunches en Kerstbrunches direct door via deze link!

 

IMG_0147image002

Catering van Hapjes en Canapés in Amsterdam

Bij het aanbieden van hapjes werken wij het liefst met lokale ingrediënten uit de regio Amsterdam en als het kan met ingrediënten ‘van het seizoen’ maar ook als u meer exotische canapés zoekt kunt u bij ons terecht. Wellicht heeft u een bepaald thema voor uw receptie of feest in gedachte en wilt u dit terugzien in de hapjes catering? Geen probleem, leg uw vraag bij ons neer en wij gaan er mee aan de slag. Een hapje smaakt lekkerder als het geserveerd wordt op een mooie schaal en met glimlach. Met plezier verzorgen wij bedienend personeel om er voor te zorgen dat u vrij bent van zorgen en kunt genieten van uw evenement. Onze party manager en crew zorgen er voor dat uw gasten alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgen. Voor een hapjes-catering offerte  gaat u hier naar het formulier.

Hapjes catering & advies

We vinden het leuk om u te adviseren over de verschillende opties en wat voor u en uw gasten het beste passende menu kan zijn. Zonder verplichtingen gaan we met plezier in gesprek over uw verwachtingen en wensen. Wilt u de menu opties liever face to face bespreken? Wij nodigen u uit op de koffie in onze keuken bij het Hoofdorplein in Amsterdam Zuid om alles rustig door te nemen.  De hapjes bestelling voor uw privé feest, zakelijke meeting, product lancering of bruiloft is bij ons in goede handen.

Hoe veel hapjes of canapés moet ik bestellen voor mijn gasten?

Niets is zo vervelend als te veel hapjes te hebben: ze moeten vers gegeten worden en weggooien is zonde. Te weinig hapjes is ook vervelend u wilt uw gasten niet met honger of een onvoldaan gevoel naar huis sturen. Deze vraag krijgen we dan ook met regelmaat van onze klanten en het antwoord hangt sterk af van verschillende factoren: Op welk tijdstip van de dag wilt u de happen serveren? Zijn de gasten vroeg vertrokken of komen ze van dichtbij en hebben ze net gegeten?   Wat gebeurt er aansluitend op uw receptie/evenement? Is er direct een diner? Of volgt er een lange reis? Moeten de canapés maag-vullend zijn? Wellicht is een walking diner of een lopend buffet een betere optie? Mail of bel ons met uw hapjes-vraag en wij helpen u een realistische schatting te maken. Wilt u snel een voorstel voor hapjes catering in Amsterdam? Ga hier door naar het offerte formulier.

Samenstellen van een hapjes-menu voor uw catering.

Wat voor een soort hapjes passen bij mijn catering en mijn gasten? Hoe luxe of basic? Meer groen of meer vlees? Dat hangt natuurlijk af van wie uw gasten zijn. Sommige mensen worden blij van bitterballen, vlammetjes  en blokjes kaas.  Andere gasten zien liever een fijn gesneden selderij stengel met een humus dip of een sushi-achtig  hapje.  Het maken van een passend hapjes-menu door uw cateraar is makkelijker als u een eenduidige doelgroep ontvangt zoals bij een personeelsfeest het geval kan zijn.  Voor modellen in opleiding, medewerkers uit de haven van Amsterdam of gasten uit China kunt u niet hetzelfde op tafel zetten.  Als uw groep een gemende samenstelling heeft is het de kunst om de gemene deler te vinden en deze te vertalen in het hapjes-menu. Vertel ons wie er komen via het catering offerte formulier en wij komen met een hapjes menu wat past bij uw gasten en budget.

Hapjes voor Nieuwjaarsborrel

Wilt wat ‘anders’ qua hapjes op uw nieuwjaarsreceptie of borrel? Samen nadenken over wat voor uw gasten een goede en vrolijke start van 2017 zou kunnen zijn? Ga hier verder naar onze nieuwjaars-receptie-pagina of neem contact op via het offerte aanvraag formulier.

 

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.