Ontbijt en Brunch Catering in Amsterdam

Wellicht plan je een vroege ochtendbijeenkomst voor medewerkers of gasten die van ver weg komen. Misschien is er wat te vieren en plan je een feestelijke bedrijfsbrunch met alle collega’s.

Gezonde of vooral zoete ontbijt en brunch opties

Wil je dat de eerste maaltijd van de dag dat je collega’s energie moet geven voor wat er nog komen gaat? Een ontbijtmenu met combinatie van gezonde lekkere ontbijt opties? Of heeft u liever dat we uw gasten met vooral zoete lekkernijen verwennen tijdens het ontbijt of brunch? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat uw ontbijt catering uitpakt zoals u dat in gedachten heeft en serveren alle met een glimlach.

Prijzen ontbijt catering

Gaat het alleen om ‘koffie en een croissant’ of om een ‘full continental breakfast’ ? Ontbijt voor 50 of voor 500 personen? Een variatie van ter plekke geperste rauwe sapjes? Of bordje havermout en een kopje thee? Ontbijt catering service kan bij ons varieren van €10,- tot €25,- per persoon.

Ontbijt en brunch catering menu’s

Zie onze ontbijt en brunch catering menu voorbeelden hieronder. Voel je uitgenodigd om menu-items van verschillende ontbijt en brunch menu’s uit te wisselen om zo uw eigen speciale ontbijt of brunch menu samen te stellen. Het is ons doel om u en uw gasten een frisse en energieke start van de dag te geven.

3 Comments

 1. Voor een launch event met pers willen we graag voorstellen van lekkere kleurrijke ontbijt hapjes:
  fruithapjes
  croissants (chocolade en normale)
  muffins
  bananenbrood/cake
  Koffie (is dit dan een espressobar met verschillende variaties?
  Thee

  Zou je twee offertes kunnen maken eentje met de zoete hapjes + koffie en thee en een zonder koffie + thee.

 2. Geachte mijnheer/mevrouw,

  Voor een symposium in april ben ik bezig met het inventariseren van de mogelijkheden voor ontbijt lunch. Ik vroeg mij af of u een prijsindicatie kunt geven voor een groep van 50 personen. Dit aantal staat niet vast, dus zou u ook informatie kunnen geven over hoe flexibel uw organisatie is met veranderingen in het aantal op een relatief laat moment?

 3. Goedemorgen,

  Op 24 maart 2016 gaan wij een paasbrunch houden voor 160 mensen. Is het mogelijk om een offerte te maken voor het volgende:

  Datum: 24 maart 2016
  Tijd: van 12:00 uur tot 14:00 uur
  Budget is 17,50 euro P.P dit bedrag is inclusief alles Er zijn glazen, borden en bestek nodig.
  2 of 3 personeel die de drankjes en hapjes uitdeelt Er zijn geen koelkasten.
  Er zijn tafels aanwezig die jullie kunnen gebruiken.

  Graag zie ik jullie offerte tegen moet. Mocht je niet uitkomen met het budget dan ontvang ik graag een offerte naar keus.

Leave a Reply

Required fields are marked *.