Arrange a standing reception or company reception?

Whether it is an official standing reception in Amsterdam for highly acclaimed audiences or if you are organizing an informal corporate drink for your colleagues , you are at the right address. We are ready to arrange your reception from A to Z and also to arrange (or advise on) one of the missing parts: drinks, special beers, snacks , wait staff, decoration and materials and furniture.

Costs of reception catering

Depending on your exact wishes regarding the care of drinks, snacks, staff, length of reception and use of materials, the costs of reception-catering in Amsterdam usually vary between € 15, – and € 30, – per person. The larger the group, the lower the costs per guest will be. Want to know exactly what you get for what amount? Fill in the catering quote form here and we will usually contact you the same day.

Jeremy makes 100+ Caipirinhas on the roof terrace of the Vicunha office in Amsterdam

Jeremy makes 100+ Caipirinhas on the roof terrace of the Vicunha office in Amsterdam

Reception catering with tasty snacks and drinks

Bij lekkere hapjes of canapés horen lekkere drankjes. Hapjes en drankjes die passen bij de gelegenheid. Geserveerd met een glimlach door aardige bediening. Of nu gaat om een nieuw begin, het bereiken van een mijlpaal of een afsluiting/afscheid wij verzorgen de receptie catering met een aanbod die past bij de gewenste sfeer. Ons talent voor het maken van lekkere hapjes en happen samen met een crew van aardige en vrolijke catering medewerkers zorgt voor een geslaagde receptie

Catering receptie in Amsterdamse stijl

U bent trots op uw stad en wilt uw buiten stadse (of buitenlandse) gasten het mooie laten proeven wat Amsterdam te bieden heeft. Voor klanten met Amsterdamse trots hebben wij een speciaal receptie assortiment samengesteld  met Amsterdamse bieren, Amsterdamse jenever, Amsterdamse likeurtjes, Amsterdams  appelsap en natuurlijk typische Amsterdamse hapjes.

Catering van biologische receptie

Nu zelfs de doorsnee drankenhandel biologische wijnen op de plank heeft liggen is er geen excuus meer om uw receptie niet met een biologisch assortiment te laten cateren. Biologische Prosecco is er al in verschillende merken te krijgen. OK er is een meerprijs voor biologische verse Jus  d’Orange maar op het totaal budget voor de catering van een receptie valt het allemaal mee. Samen met onze biologisch receptie hapjes en canapés zet u een duurzaam feestje neer. Wilt u snel weten wat uw biologische receptie kan kosten? Vraag hier via ons catering offerte formulier een voorstel op.

Catering Receptie -Hapjes

Geen receptie zonder hapjes, canapés, amuses, knabbels of appetizers. De hapjes worden in onze keuken voorbereid en afhankelijk van wat er op het menu staat direct op schaal gelegd voor transport  of bij u op locatie met een laatste hand afgemaakt voor dat ze op dienblad de zaal in gaan. Op onze pagina’s over hapjes catering hebben we uitgebreide lijsten met opties van vis-, vlees- en vegetarische hapjes.

Catering openingsreceptie

U opent een nieuw pand voor uw bedrijf of een flag ship store voor uw winkelketen en bent terecht trots op uw nieuwste aanwinst. Wellichtzijn er speeches of shows gepland en wilt u met catering uw vaste en nieuwe klanten bedanken en betrekken bij deze nieuwe stap. Laat ons weten wat uw plannen zijn en wat u wilt bereiken met de inzet van catering

Catering jubileum receptie

Werknemers die lang op hun plek blijven zijn in de huidige job-hop cultuur  een uitstervend ras. Loyaliteit moet gevierd worden en het verzorgen van deze viering doen wij met liefde. Wat ons betreft mag de jubilaris bepalen wat wij als cateraar serveren. Natuurlijk op zo’n manier dat het in jet budget past en de catering ook bij de gasten loyaliteit aanmoedigt.

Catering Bruiloftsreceptie

Jullie wilden het klein en intiem houden maar je plannen zijn uitgebreid en ondertussen telt de lijst met genodigden misschien wel meer mensen dan je had gehoopt. Het wordt druk op jullie bruiloftsreceptie en je wilt het goed geregeld hebben. Na het aansnijden van de bruiloftstaart nemen wij het van jullie over zodat jullie en de bruiloftsgasten zorgeloos kunnen genieten. Maak je niet druk  wij maken er een informele Hollandse bruiloftsreceptie van die of als dat beter bij je past een full service chique bruiloft en helemaal ‘zoals het heurt ‘

Catering Afscheidsreceptie

Een deur die dicht gaat voor de één opent er vaak weer een voor de ander. Of je nu verdrietig bent of juist blij bent dat deze collega of baas vertrekt onze drankjes en hapjes dragen zeker bij dat alle betrokkenen met een goed gevoel afscheid kunnen nemen.

Catering receptie op een boot

U combineert uw receptie met een boottocht door de Amsterdamse grachten of een tocht over het IJ en de Amsterdamse havens. Alhoewel de meeste boten ook catering aanbieden bent u vaak vrij om uw eigen cateraar ‘van buiten’ mee te nemen. Onze catering medewerkers hebben genoeg zeebenen en wij varen met enige regelmaat als gastcateraar mee. Als de boottocht wat langer duurt dan laten we de receptie over gaan in buffet of BBQ op het achterdek.

Catering Tuinreceptie

Door een receptie niet binnen maar buiten te plannen maak je de bijeenkomst wat luchtiger. Omdat iedereen van ‘buiten’ en ‘groen’ houd. Met catering van een receptie in een tuin heb je vaak ook meer ruimte om wat extra’s te doen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een mooie en ruime bar of een BBQ met groente spiesjes of saté stokjes.

Catering Nieuwjaarsreceptie

Elkaar een goed begin van het nieuwe jaar wensen is nog leuker met een glas in je hand. Of we de glazen op de catering van uw nieuwjaarsreceptie nou vullen met een vrolijke Prosecco Violette Frizzante of met een luxe Champagne van Moët & Chandon vinden wij minder belangrijk. Bij elk glas bubbels serverend wij een passend hapje waar uw gasten blij van worden!

Kosten catering receptie

Als dit de eerste keer is dat u een receptie organiseert wilt u misschien weten wat voor een budget u moet reserveren. Een en ander hangt samen met een aantal variabelen en het gewenste niveau van eenvoud of luxe in de dranken en happen menu’s. Verder speelt het aantal bediening dat u wilt inzetten een rol en het feit of de receptie zich in een zaal met of zonder meubels afspeelt en wat er bij gehuurd moet worden. Wilt u de catering voor uw receptie in Amsterdam hebben of vraagt u ons naar Zuid Klimburg af te reizen? U begrijpt het al alles heeft invloed op de kosten. Om toch een idee te hebben kunt u hier doorklikken naar de pagina met catering kosten waar u voorbeeld  offertes vind voor onder andere receptie catering in de regio Amsterdam.

Huurspullen receptie catering

Depending on the desired ‘look and feel’ of your reception, together with you we select the rental equipment at the rental company. You can choose from classic, modern creative, modern sleek and in terms of furniture for almost all colors of the rainbow. Tell us how you want the hotter to come out and we select the furniture and the mastic.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.