Walking dinner Menu
Walking Dinner menu 1
Vegetarisch
Verse kruiden blini met avocado – korianderroom
Mini bietensalade met granaatappel, linzen, feta kaas
Mini avocadosalade met cherrytomaat, komkommer, koriander, maïs, jalapeño
Kleine Mandarijn Broccolisalade met rode ui, rozijnen, geroosterde pecannoten, mandarijn
Mini quiche met bospaddenstoelen
Bruschetta met guacamole en pico de gallo
Shot van kokos-doperwtensoep
Mini pompoensoepje met sinaasappel, rode peper en gember
Hartige Tiramisu met pesto, Grissini, pesto, tomate-coulis en mascarpone
Spies met zoete aardappel, gegrilde Halloumi en radijs
Vegetarische mini hamburger van in harissa en rode biet gemarineerde knolselderij geserveerd op een zacht broodje met zeekraal-mayonaise
Mini ijshoorn gevuld met zachte geitenroomkaas, Parmezaanse kaas getopt met ‘boerenjongens’
Vis
Zeeduivel geserveerd met tomatencoulis en Kalamata olijven
Blini met wilde Alaska zalm en citroen -kappertjes crème fraîche
Spiesje met piri piri garnalen en ananas uit de oven
Coquille St Jacques op toast, Jamón Serrano, appelbasilicumolie-dressing
-Kies 6 tot 9 hapjes voor een compleet menu-
Walking dinner Frans-Mediterraans
Gevogelte rouleau met linzen-quinoa-salade, avocadocrème, mesclun en Sjalottenvinaigrette
Salade Niçoise met vers gegrilde tonijn
Carpaccio van de gerookte biefstuk met Amsterdams zuur en snippers van Oude Bastiaans kaas
Soep
Cappuccino van bospaddenstoelen
Espressokopje gevuld met kreeftensoep en kokosschuim
Mossel-saffraan soep met bieslook en Sereh
Dubbel getrokken runderbouillon met merg en kervel
Tussen
Crespelle, gevuld met geroosterde pompoen en ricotta gegratineerd met Grana Padano
Dungesneden lauwwarme Zeebaars ‘al prima vera’
Club sandwich met coquilles St-Jacques Pata Negra-ham, appel en basilicumolie
Hoofd
Parelhoenfilet gevuld met artisjok, mozzarella geserveerd met een rozemarijnsaus
Rozemarijn-reeboutspies op een pompoenstamppotje geserveerd met kruidkoeksaus
‘Bressato’ rundvlees gestoofd in Chianti wijn met kaneel, geserveerd met een gerookte knoflook en rucola-stamppot.
Maïskipfilet gevuld met spinazie en ricottakaas en saliesaus
Filet van Dorade Royal op Tagliolini met gegrilde groenten en Sauce Antibiose
Toe
Stilton met rode port en crostini
Cranberry-appel crumble
Chocolade mousse in drie kleuren met schuim van tonkabonen
Klassieke tiramisu (eventueel met koffie, cognac of rum variatie)
Panna cotta met compote van bloedsinaasappel
Informeel walking dinner menu basic
Mini Quiche
Loraine – met spekjes-
Geitenkaas met zongedroogde tomaat
Soep
Pittige tomatensoep met rode linzen en koriander
Crèmesoep van knolselderij met grove mosterd
Pompoensoep met vleugje gember en sinaasappel
Wrap
Wrap met humus, rode paprika, komkommer en Spaanse sambal.
Wrap met mozzarella, tomaat,en zwarte olijven
Wrap met rundersalami met jonge kaas, verse paprika en ijsbergsla
Wrap met wild gevangen Alaska zalm, crème fraiche en dun gesneden rode ui.
Wrap met roomkaas, verse kruiden en walnoten
Toe
Apple Crumble met vanille ijs
Sinaasappel-kwarkdip met meloen en rood fruit