Luxe BBQ Menu
Menu voor een luxe barbecue
Gamba
Spiesje met in witte wijn en knoflook gemarineerde gamba’s
Zeewolf
Zeewolf, witte wijn, rozemarijn en kerstomaat
Kipsaté Deluxe
Saté van kippendij gemarineerd in Indische marinade en langzaam gegaard. Geserveerd met huisgemaakte Javaanse pindasaus
Ribeye van Waterlants Weelde
Mooi en sappig kwaliteitsvlees voor een barbecue – huisgemaakte marinade met Worcestershire saus, Balsamico-azijn, sojasaus, Dijon Mosterd en knoflook
Sweet Halloumi
Spies met zoete aardappel en gegrilde de Cypriotische geitenkaas Halloumi
New Orleans Coleslaw
Het romige, klassieke Amerikaanse recept met witte kool, selderij, wortel, maple leaf siroop en pecan noten
Gemengde groene salade
Sla (diverse soorten) komkommer, kerstomaten, rode ui geserveerd met een traditionele Franse honing en mosterd dressing
Kruidige en frisse couscous salade
met tomaat, komkommer, Kalamata olijven, citroen, munt, koriander en Fetakaas
Sauzen etc.
Mojo Verde
Koriander, peterselie, knoflook, groene paprika, komijn, extra virgin olijfolie en sherry-azijn
Zelfgemaakte BBQ saus
Met ketchup, bruinesuiker, Worcestershire saus, ciderazijn, pepers, knoflook en mosterdpoeder
Tzatziki
Een Griekse klassieker met komkommer, dille en Griekse yoghurt. Een frisse ‘light’ saus
Pain de campagne
Frans stokbrood gemaakt met “zetseldeeg”. Dit deeg vergelijkbaar met zuurdesem maar de zuurgraad is aanmerkelijk lager