Buffet diner Menu
Diner buffet menu opties
Marokkaanse stoofschotel
kiptajine met venkel, kikkererwten, courgette, komijn en peterselie. Met een frisse couscoussalade.als bijgerecht
Chorizo & Patatas
In Madeira geglaceerde chorizo met prei en nieuwe aardappels en geklaarde roomboter.
Rendang
Rundvlees stoofschotel uit Sumatra, met witte rijst, kroepoek en kokossalade. Dit gerecht maak ik niet pittig maar voor de liefhebbers leveren we er wel een huisgemaakte sambal bij.
Zomerse Kipsaté
Saté van kippendij van de BBQ met Surinaamse pindasaus, stokbrood en frisse zomersalade.
Prei tomaat quiche
Hartige taart met kerrie, prei en hele oude brokkelkaas met een Roma tomaten, mozzarella en basilicum salade.
Moussaka
een wereldberoemde Griekse ovenschotel met aubergine, gehakt, aardappel, kaassaus en diverse kruiden. Natuurlijk met een Griekse salade erbij.
Paella
met inktvis en chorizo met aioli met een salade met gegrilde groenten.
Garnalen curry
met kokosmelk en koriander met Afghaanse basmatirijst met een Indiase salade met gemarineerde groenten.
Pollo a la Catalana
Kip in tomatensaus met winterpeen, witte ui, olijfolie, rozijnen en witte amandelen, peterselie en thijm. Traditioneel recept uit de Catalaanse keuken. Geserveerd met Basmatirijst en stokbrood.
Pasta a la Bolognese
Het bekende pasta gerecht met de lekkerste tomatensaus met rundergehakt, tomaat, ui, wortel, selderij beetje rode wijn…
Kip in pindasaus & groene couscous
Langzaam gegaarde kip in iets pittige saus van verse pinda’s, gember en yoghurt. Met groene couscous vol verse kruiden en doperwten.
Penne a la Puttanesca
Penne pasta met traditionele Italiaanse pittige tomatensaus, spekblokjes Olijven, Grana padano, ansjovis, kappertjes en rode chilipeper
Zoete aardappel masala
Milde vegetarische curry met zoete aardappel, kokosroom, tomaat, rode ui, doperwten, paprika, koriander en mango, geserveerd met rode quinoa
Linzenburger met spinazie pilaf
Een goed gevulde Oosterse pilaf op basis van Bulghur met cherrytomaat, spinazie en een linzenburger. Geserveerd met brood.
Kokoscurry met aubergine noedels
Overheerlijke Kokoscurry met Soba noedels, tomaat, champignon, aubergine, koriander, cashewnoten en rode chilipeper,
Zoete aardappelstamppot met rode biet
Heerlijke combinatie van bieten met zoete aardappel, feta, zonnebloempitten en honing. Op smaak gebracht met rode chilipeper, koriander, komijnzaad en tijm.
Lamsburger
Frisse, mediterraans gekruide lamsburger met krieltjes en haricot verts geserveerd met Griekse yoghurtsaus.