Sitting dinner Menu
Mediterraans menu
Starters
Rouleau van gevogelte met salade van linzenquinoa, avocadocreme, babyleaves salade, geserveerd met een sjalottenvinaigrette
Niçoise-salade met vers gegrilde tonijn
Carpaccio van de gerookte biefstuk met Amsterdams augurken en geraspte Old Bastian-kaas
Soep
Cappuccino van bospaddenstoelen
Espressokop gevuld met kreeftensoep en kokosschuim
Mossel-saffraansoep met bieslook en Sereh
Dubbel getrokken runderbouillon met merg en kervel
Entremets
Crespelle, gevuld met geroosterde pompoen en ricotta geratineerd met Grana Padano
Dun gesneden lauw warme zeebaars ‘a la prima vera’
Club sandwich met coquilles St-Jacques, Serranoham, appel en basilicumolie
Hoofdgerecht
Parelhoenfilet gevuld met artisjok, mozzarella geserveerd met een rozemarijnsaus
Rozemarijn reeboutspies met pompoenpuree en geserveerd met kruidkoeksaus
Bressato rundvlees gestoofd in Chianti-wijn met kaneel, geserveerd met een gerookte knoflook en rucola stamppot
Kipfilet gevuld met spinazie en ricotta en geserveerd met een salie saus
Filet van Dorade Royal op Tagliolini met gegrilde groenten en saus Antibiose
Calamari ripieni – Gevulde inktvis gevuld met gambas, ansjovis, knoflook en peterselie
Desert
Stilton met rode port en crostini
Cranberry apple crumble
Chocolademousse in drie kleuren met vanille-saus
Klassieke tiramisu (of een variant van cognac of rum)
Panna cotta met compote van bloedsinaasappel
Aziatisch menu
Voor
Cappucino van oriëntaalse kreeften soep cocosmelk en koriander
Teriyaki van roast beef met wasabi-mayoniase en frisse salade van taugé, papaja, limoen en waterkers
Sashimi van zwaardvis met soja-wasabidressing en pickeled veggies.
Noedelsalade met Hoisin gelakte Pekingeend, boksoi en sesam vinegraitte
Hoofdgerecht
Geroosterde bavet met een gember-sojasaus en sesamzaad geserveerd met Basmati rijst en wok groenten
Kabeljauwfilet met een korst van panko limoen, kruiden en een groene curry saus
Met shiitake gevulde kipfilet met Five Spices kruidensaus.
Toe
Crème brûlée getrokken van tonkabonen en kardamon
Panna cotta met geconfijte gember
Rijstpudding met verse mango en kokoscrème