Warme hapjes menu
Voor het verzorgen van een catering met warme hapjes sturen we meestal een kok mee die er voor zorgt dat de warme happen ook warm worden doorgegeven. Als u zelf geen oven, frituur of kookplaat heeft dan kunnen wij deze regelen.
Vegetarische warme hapjes
Tempura van Hollandse groeten met hete Chinese mosterd saus
Gefrituurde Brabantse Asperges met een dipsaus van soja
Italiaanse Frittata met zongedroogde tomaten en olijven tapenade
Miniquiche met geitenkaas en half zongedroogde tomaat
Bladerdeeg taartje met wilde champignons met gehakte bieslook en truffelolie
Gefrituurde Groene Asperges met Zeezout en Aioli
Halve geroosterde aardappel gevuld met verse geitenkaas en zoet zuur van mango
Millefeuille taartje met gekarameliseerde rode ui en half zongedroogde tomaatjes geserveerd met zeezout en balsamico
Indiaanse Samosa geserveerd met munt-yoghurt dipsaus
Stokje met gegrilde groenten en pesto dip
Torentje van zoete aardappel, gegrilde paprika, courgette en aubergine
Warme hapjes/appetizers met vis
Beignet van courgette, gerookte zalm en verse basilicum met zoetzure tomatensaus
Thaise viskoekjes met zoet zure pruimensaus
Op Marokkaanse wijze gekruide en gerilde zwaardvis op stokje
Gegrilde zalm teriyaki op bamboe prikker met soja dip saus
Empanadilles met sardine-paprikavulling
Warme hapjes/appetizers met vlees
Thaise kip met gember balletje met groene curry saus
Mini hamburger met kaas en ambachtelijk gemaakte ketchup Frans stokbrood
Kipsaté op stokje met pindasaus en stukje brood
Mini Quiche Lorraine met spekjes en gruyère
Schijfje krokante aardappel met biefstuk van de haas en béarnaisesaus
Oosters gemarineerde en gegrilde stukjes gekruide kip op een prikker van citroen gras.
Kipfilet burger op een mini foccacia broodje met huisgemaakte mayonaise en knapperige sla
Shotglaasje gevuld met noord Afrikaans gekruid rundvlees en knapperige ijsbergsla en chili saus
Lamsgehaktballetjes met komijn in tomatensaus.
Noord Afrikaanse Kebab stijl gehaktspiesjes met tahin en verse kruiden
Marokkaanse filodeegpakketjes ‘Bistilla’ met kip, amandelen en kaneel
Oosterse kipspiesjes met soja-limoendressing
Wijderijck Biologische Bitterballen