Onze barbecue catering

Wij bieden luxe barbecue-catering in Amsterdam, zowel voor bedrijven als particulieren, met een sterke focus op kwaliteit. Onze menu’s zijn samengesteld uit verse ingrediënten en zijn zorgvuldig ontworpen op basis van beproefde recepten en smaken. Al onze marinades, sauzen en salades worden in onze eigen keuken bereid door onze ervaren koks!

Home » Onze catering diensten » Barbecue catering

Zing Food barbecue catering service

Onze barbecue-catering is de perfecte basis of aanvulling voor jouw evenement. Of je nu tussen- en hoofdgerechten wilt laten bereiden voor je diner, of heerlijke barbecuespiezen als hapje tijdens je feest, wij staan voor je klaar.

Wij geven de voorkeur aan vlees van dieren die een beter leven hebben gehad. En als het budget het toelaat, kiezen we ook voor biologische en lokale producten.

reebiefstuk met risotto en ocra

Luxe BBQ diner catering

Onze luxe barbecue-diners zijn ideaal voor tuinfeesten en laten zich perfect combineren met andere diner gerechten. Wij geven de voorkeur aan een standing dinner, maar je kunt ook kiezen voor een buffet

Vegetarische BBQ catering

Voor de vegetariërs op jouw barbecue bieden we niet alleen vleesvervangers, maar vooral ook heerlijke alternatieven. Een voorbeeld is onze spies met halloumi en zoete aardappel, gemarineerd in sriracha en tahini, zoals te zien is op de foto hierboven

BBQ & Borrel

Onze BBQ-spiesen zijn een geweldige aanvulling op hapjes en snacks voor je feest. Afhankelijk van het tijdstip kunnen we vullende hapjes of lichtere snacks aanbieden

Een cateraar voor uw barbecue nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of ga direct naar onze menu’s voor ontbijt, lunch, walking dinner vis en vlees, vegetarisch walking dinner, vegetarische hapjes, typisch Amsterdamse hapjes, warme vegetarische vis en vlees hapjes,  Italiaanse hapjes of knabbels.

Voor dranken kijk op: receptie dranken, cocktails, speciaal bieren en gezonde smoothies.  

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *