Home » Onze catering services » Receptie catering in Amsterdam

Catering receptie en bedrijfsborrel in Amsterdam

De catering van uw receptie en borrels is bij ons in goede handen. Natuurlijk is ‘drankjes schenken’ voor de meeste cateraars in Amsterdam niet een lastige taak en ook niet iets waar je je als cateraar makkelijk in onderscheid. Het verschil zit hem in de details.

Uw receptie catering goed verzorgd en zonder zorgen

De details: wij verdiepen ons in uw evenement en stemmen af op uw gasten. Dat betekent dat zowel de drankjes als de hapjes aansluiten bij wat uw gasten prettig en lekker vinden. Als we de informatie helder hebben krijgt u snel een voorstel met een duidelijke gespecificeerde offerte zonder verrassingen achteraf. We komen ruim op tijd om op locatie alles voor te bereiden zodat de catering van uw receptie vlot verloopt. We zorgen voor vriendelijk en behulpzaam bedienend personeel. Na afloop laten we de ruimte opgeruimd en schoon achter.

Receptie catering met hapjes en canapés

Zonder lekkere en luxe hapjes, canapés, borrelhappen of snacks is er geen receptie. Op onze hapjes menu pagina vind je een uitgebreide lijst met vis, vlees en vegetarische canapés. Volgens onze vaste klanten maken we de lekkerste hapjes van Amsterdam.

CATERING RECEPTIE IN AMSTERDAMSE STIJL

Voor klanten met ‘Amsterdamse trots’ hebben wij een speciaal receptie assortiment samengesteld  met Amsterdamse bieren, Amsterdamse jenever, Amsterdamse likeurtjes, Amsterdams appelsap en natuurlijk onze typische Amsterdamse receptie hapjes.

Receptie bar glazen wijn-cooler
Receptie bar met glazen en wijn-cooler

CATERING VAN BIOLOGISCHE RECEPTIE

Nu zelfs de doorsnee drankenhandel biologische wijnen op de plank heeft liggen is er geen excuus meer om uw receptie niet met een biologisch assortiment te laten cateren. Biologische Prosecco en biologische wijnen zijn er al jaren in verschillende merken te krijgen. OK er is een meerprijs voor biologische verse Jus  d’Orange maar op het totaal budget voor de catering van een receptie valt het allemaal mee. Samen met onze biologisch receptie hapjes en canapés zet u een duurzaam feestje neer. Wilt u snel weten wat uw biologische receptie kan kosten? Vraag via ons offerte formulier een voorstel op.

KOSTEN CATERING RECEPTIE

Als dit de eerste keer is dat u een receptie organiseert wilt u misschien weten wat voor een budget u moet reserveren. Een en ander hangt samen met een aantal variabelen en het gewenste niveau van eenvoud of luxe in de dranken en menu’s. Verder speelt het aantal bedienend personeel dat u wilt inzetten een rol alsook het huren van servies en/of benodigd meubilair. Wilt u de catering voor uw receptie in Amsterdam hebben of vraagt u ons naar Zuid Limburg af te reizen? U begrijpt dat dit alles invloed heeft op de kosten. Om toch een idee te hebben kunt u hier doorklikken naar de pagina met catering kosten waar u voorbeeld offertes vind voor onder andere receptie catering in de regio Amsterdam.

Receptie catering met 10+ jaar ervaring

Of het nu gaat om een nieuw begin, een mooie afsluiting van een periode of om stil te staan bij wat voor u belangrijk is, met onze catering service doen wij ons best om in stijl bij te dragen. We verzorgen al meer dan 10 jaar en met veel plezier allerlei soorten recepties en evenementen

CATERING JUBILEUM RECEPTIE

Werknemers die lang op hun plek blijven zijn in de huidige job-hop cultuur  een uitstervend ras. Loyaliteit moet gevierd worden en het verzorgen van deze viering doen wij met liefde. Wat ons betreft mag de jubilaris bepalen wat wij als cateraar serveren. Natuurlijk op zo’n manier dat het in jet budget past en de catering ook bij de gasten loyaliteit aanmoedigt.

CATERING BRUILOFTSRECEPTIE

Jullie wilden het klein en intiem houden maar je plannen zijn uitgebreid en ondertussen telt de lijst met genodigden misschien wel meer mensen dan je had gehoopt. Het wordt druk op jullie bruiloftsreceptie en je wilt het goed geregeld hebben. Na het aansnijden van de bruiloft taart nemen wij het van jullie over zodat jullie en de bruiloftsgasten zorgeloos kunnen genieten. Maak je niet druk wij maken er een informele Hollandse bruiloftsreceptie van of, als dat beter bij je past, een full service chique bruiloft.

CATERING AFSCHEIDSRECEPTIE

Een deur die dicht gaat voor de één opent er vaak weer een voor de ander. Of je nu verdrietig bent of juist blij bent dat deze collega of baas vertrekt, onze drankjes en hapjes dragen zeker bij dat alle betrokkenen met een goed gevoel afscheid kunnen nemen.

CATERING RECEPTIE IN TUIN OF VONDELPARK

Door een receptie niet binnen maar buiten te plannen maak je de bijeenkomst wat luchtiger. Omdat iedereen van ‘buiten’ en ‘groen’ houdt. Met catering van een receptie in een tuin heb je vaak ook meer ruimte om wat extra’s te doen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een mooie en ruime bar, extra zitjes of een BBQ met lekkere saté of luxe burgers… Is je tuin of balkon niet groot genoeg dan wijken we uit naar het Vondel-, of Sarphatipark.

CATERING RECEPTIE OP EEN BOOT

Je gasten al het moois van Amsterdam laten zien en toch bij elkaar houden gaat het beste met een rondvaart. U houdt uw receptie op een boot die door de Amsterdamse grachten vaart of tijdens een tocht over het IJ en de Amsterdamse havens. Alhoewel de meeste boten ook catering aanbieden bent u vaak vrij om uw eigen cateraar ‘van buiten’ mee te nemen. Onze catering medewerkers hebben genoeg zeebenen en wij varen met enige regelmaat als gastcateraar mee. Als de boottocht wat langer duurt dan laten we de receptie over gaan in buffet of BBQ op het achterdek.

CATERING NIEUWJAARSRECEPTIE

Elkaar een goed begin van het nieuwe jaar wensen is nog leuker met een glas in je hand. Of we de glazen op de catering van uw nieuwjaarsreceptie nou vullen met een vrolijke Prosecco Violette Frizzante of met een luxe Champagne van Moët & Chandon vinden wij minder belangrijk. Bij elk glas bubbels serverend wij een passend hapje waar uw gasten blij van worden!

Snel een offerte voor een receptie catering

Ga hier verder naar het catering offerte formulier.  Mail naar job@zingfood.nl of bel met Job +31 (0) 6 2459 3128 voor een receptie catering voorstel met of zonder hapjes.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.