Catering Nieuwjaarsreceptie en Nieuwjaarsborrel in Amsterdam

Een mooie taak! Het regelen van de nieuwjaarsborrel/receptie. Nu nog een cateraar regelen die meedenkt, met aardige en servicegerichte mensen komt en voor erg lekkere hapjes zorgt…  . Mail ons de datum voor je nieuwjaarsreceptie, vertel hoeveel gasten je verwacht, wat je van ons wilt en wij bellen met nog wat vragen en zorgen zeer snel voor een offerte. Het catering-offerte formulier invullen mag natuurlijk ook.

Catering nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarsborrel goed geregeld

Een vrolijke en sprankelende start van het nieuwe jaar met een informele nieuwjaarsborrel of staande nieuwjaarsreceptie met catering van hapjes en drankjes waar men tot ver in het nieuwe jaar over praat. Goed,snel en binnen budget geregeld met catering service van Zing Good Food uit Amsterdam.

Planning van catering nieuwjaarsreceptie en borrel

Bent u alvast begonnen met het plannen van het eerste evenement voor uw organisatie in 2017? Dat is verstandig want net zoals de data voor het Kerstdiner zijn de meest geliefde data voor de nieuwjaarsrecepties schaars. Ons advies is dan ook om als u bij ons een cateringofferte voor uw Nieuwjaars-evenement aanvraagt meteen ook een optie op de datum te vragen. Wij zorgen dan snel voor een offerte zodat u snel in staat bent om voor een catering te kiezen.

Ideeën voor catering van nieuwjaarsborrel of receptie

Wij denken graag met u mee en dragen graag frisse en winterse catering ideeën aan om het nieuw jaar met een knal te beginnen.

Drankjes voor de catering van de Nieuwjaarsborrrel

Voor hen die nog op een roze wolk van de Kerstvakantie zitten kunnen we in plaats van een glas prosecco frizante of champagne een ‘Pink Flamingo’ serveren. Heerlijk zoet door de combinatie van Grenadine siroop, prosecco en rozenwater.  Voor diegene die net bibberend van de kou terug zijn uit warme oorden serveren we een heerlijke verwarmende Chocolademelk met Jamaicaanse Rum.  Wilt u er graag een Après-ski feest van maken dan zorgen we voor een bijpassende Disc Jockey en natuurlijk voor huisgemaakte Glühwein. Naast deze specials kunnen we natuurlijk allerhanden soorten van bier,fris,sap en wijn schenken.

Hapjes voor de catering van de Nieuwjaarsborrrel

Wijn zijn nog druk met het bedenken van speciale nieuwjaarshapjes maar kunt u nu niet wachten met het uitzoeken van hapjes voor uw nieuwjaarsfeest? Kijk dan alvast op onze borrel- en receptiehapjes pagina’s.

Gewone ‘geen fratsen’ nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel

Liever geen gekke fratsen? Gewoon een borrel of receptie om met hapjes en drankjes handden te schudden en elkaar het beste toe te wensen? Ook daar mag u ons voor benaderen. Geef ons uw locatie, het aantal gasten, wie ze zijn en wat de datum is en uw wensen zijn wij maken een catering voorstel wat aansluit bij wat u bedacht heeft.

Vertel ons over uw Nieuwjaarsreceptie of –borrel plannen

Neem nu via-email contact met ons op of bel Job Smulders op 06-24593128. Hoe meer u uw gedachten en plannen voor catering van de ‘New Years’ receptie of borrel al op een rijtje heeft hoe beter. U kunt ook hier het catering offerteformulier invullen

 

2 Comments

 1. Wij willen een nieuwjaarsborrel organiseren voor onze interne en externe medewerkers (+/- 300 pers.) op 20 januari 2017 van 17:00-20:00.
  Onze doelgroep zijn voornamelijk ict’ers, dus mannen met een leeftijd van 20 t/m 35.
  Omdat wij zelf een bedrijfsrestaurant hebben verzorgen wij zelf frisdrank, bier en wijn.
  Wat wij graag bij een cateraar willen uitbesteden is het volgende:
  – Toren met champagne+-Poffertjeskraam
  – Diner (word geserveerd vanaf 18:00 tot uiterlijk 20:00) Hamburgers van goede kwaliteit vlees Saté met brood Pizza slice (ook vegetarisch) Huisgemaakte patat in puntzakjes met saus -Bar/serveerpersoneel die het eten uitserveren en drankjes aanbieden

  Als jullie die dag beschikbaar zijn, zouden wij dan een offerte van jullie mogen ontvangen?

  Bij voorbaat dank.

 2. Op 17 januari a.s. organiseren wij een evenement ter gelegenheid van het nieuwe jaar en ons tweejarig bestaan.
  Na afloop vindt een borrel plaats en onze gasten bieden we dan ook graag een hapje aan. We zoeken een cateraar en ik ben benieuwd naar jullie suggesties / mogelijkheden en bijbehorende kosten.

  Wellicht relevante informatie:
  – 80 personen
  – Borrel start 18:00 (maar het is nadrukkelijk een borrel; geen diner o.i.d.)
  – Semi-informeel (met name (potentiële) klanten zullen aanwezig zijn)
  – We hebben geen faciliteiten om producten te verwarmen o.i.d.

  Ik zie een reactie graag per e-mail tegemoet.

Leave a Reply

Required fields are marked *.