Hapjes aan huis

Zin in een feestje met lekkere hapjes bij je thuis? Geen zin om zelf na te denken en de keuken in te gaan? Wel je gasten goed in de watten te leggen? Een van onze chefs komt bij je thuis en maakt hapjes of kleine gerechtjes af bij jou in de keuken. Dit kan gaan om een simpele soep, quiches en wraps maaltijd of een luxe aanpak met koude hapjes, warme hapjes, chique canapés of gerechten in walking dinner stijl. Vertel ons wat je van plan bent via het catering offerte aanvraagformulier en wij laten horen wat we voor je kunnen betekenen.

9 Comments

 1. Ik wil graag een verjaardagsfeest organiseren voor mijn vriend, die dertig wordt. Ik dacht aan een informeel etentje, en ben van plan biertafels en banken te huren om zo alle gasten in de woonkamer kwijt te kunnen.
  Het gaat om ongeveer 60 gasten, gracht Amsterdam en dat we eerst iets drinken, en rond 19.00 uur gaan eten. Personeel is niet nodig. Ik vind het leuk als we schalen eten op tafel hebben staan, waar we met zijn allen van kunnen eten.
   Ik las op jullie website over ‘drop off catering’  en ben wel benieuwd of dat misschien bij dit etentje past. Zouden jullie bijvoorbeeld schalen met (warm) eten om 19.00 uur kunnen komen brengen, en ze rond 21.30 weer op kunnen halen? En is het dan alleen een hoofdgerecht, of ook een voorgerecht en toetje?

  Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar een goede vorm/idee. Hopelijk kunnen jullie hierbij helpen. Ik hoor het graag!

 2. Graag wil ik informatie over de borrelhapjes die jullie serveren op een verjaardag. Ik word 50 jaar en wil graag voor deze gelengeid een aantal hapjes serveren in de avond. Het is van 20.30 uur tot? Dus de gasten hebben wel al gegeten.
  Ik hoor graag van jullie wat de opties zijn.

 3. Voor mijn verjaardag geef ik een diner voor 14 personen bij mij thuis. Wij hebben een kleine keuken en 1 koelkast dus niet extreem veel ruimte om dingen weg te zetten. Graag zou ik een offerte ontvangen voor zowel hapjes als een echt diner.

 4. Ik ben bezig een feestje (op 30 april in een boothuis aan de
  Bickersgracht) te organiseren voor ongeveer 30 man. Ik dacht qua borrelhappen aan -zoveel mogelijk biologisch- vegetarisch fingerfood (feest begint om 19.00, dus het is onduidelijk wie dan al gegeten heeft; een paar substantiëlere gerechtjes en bv. een soepje zullen waarschijnlijk dus ook zeer welkom zijn). Zouden jullie dan catering kunnen verzorgen? En zo ja, wat zijn de mogelijkheden en kosten enz.?

 5. Svp een offerte voor hapjes (warm/koud/vegetarisch/vlees/pittig), ongeveer 4 per persoon.Het gaat om 50 gasten, het is voor zondag 20/3 om 16:30 uur. Budget is ~250 Euro. Graag ontvang ik de offerte vandaag voor 18 uur.

 6. Wij Naupar verhuren sloepen en salonboten in Amsterdam en zijn op zoek naar een catering die biologische hapjes kan leveren.
  Het is de bedoeling dat de hapjes mee aan boord gaan van de sloepen.
  Onze groepen verschillen, maar over het algemeen gaat het om 15 a 20 personen.

  Graag zou ik willen weten of jullie biologische hapjes kunnen leveren, en waar ik dan aan kan denken.
  Vanaf hoeveel personen leveren jullie hapjes en wat zijn de prijzen hiervan ?
  En zou u mij jullie foodbook willen sturen ?

 7. Fingerfood hapjes voor thuisfeestje met 40-50 personen

  Ik heb jullie site gezien en vind die sympathiek. Zowel het concept als de hapjes klinken mij aantrekkelijk, vandaar de volgende vraag:
  Fingerfood hapjes voor thuisfeestje met 40-50 personen

  Op 30 januari vier ik mijn 50e verjaardag thuis met 40 tot 50 personen van ongeveer half 19.30 tot 24.00 of 13.00. Het wordt een feestje met veel kleine muziekoptredens dus mensen zullen regelmatig even gaan zitten en luisteren of spelen.
  Kunnen jullie voor deze avond de hapjes verzorgen? Helaas heb ik een ouderwetse en slecht geoutilleerde keuken dus het liefst zou ik hapjes hebben die al klaar zijn als jullie ze brengen. Gaarne even overleggen indien mogelijk.
  (Ik woon vlakbij jullie, Stadionkade (hoek stadionplein)

 8. Hello,

  I’d like to arrange the catering at my home for small party.

  What is menu and price for finger food/snacks?

  Looking forward to hearing from you!

  Regards,
  Kate.

 9. HI,
  I need to arrange the catering for a meeting. While searching for options online I came across your website.

  Please see my requirements for a catering below:

  – finger food/ nibbles for 20-30 people
  – trendy
  – no salads and bread

  Thanks in advance for your response!

Leave a Reply

Required fields are marked *.